Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Curtean, foarte aproape de a semna cu FC Timişoara

Curtean, foarte aproape de a semna cu FC Timişoara

Curtean, foarte aproape de a semna cu FC Timişoara
Sursa foto: Alexandru Curtean
24 Ian 2009   •   14:34

Gruparea patronată de Marian Iancu este foarte aproape de a-şi asigura serviciile promiţătorului mijlocaş al lui Gaz Metan Mediaş, Alexandru Curtean. Conducerile celor două cluburi au ajuns la un acord în privinţa sumei de transfer, rămânând doar ca jucătorul să meargă la Timişoara pentru a semna contractul şi a efectua vizita medicală.
Curtean, foarte căutat de echipe din campionatul intern dar şi din străinătate în această iarnă, este cel de care depinde transferul său la FC Timişoara, în acest moment. Este de aşteptat, totuşi, ca acesta să accepte propunerea de contract pe care gruparea de pe Bega i-o va face săptămâna viitoare, atunci când se va duce în oraşul din Vestul ţării. Clubul violet ar putea, de asemenea, să respingă transferul dacă rezultatele vizitei medicale relevă probleme de sănătate ale jucătorului. Cum acest lucru este foarte improbabil, totuşi, este de aşteptat ca tânărul de 21 de ani să semneze un contract săptămâna viitoare.
Numele jucătorului formţiei din subsolul clasamentului Ligii1, Gaz Metan Mediaş, a fost legat, conform Mediafax, de mai multe echipe, inclusiv granzii din Bucureşti. Cel mai spectaculos transfer ratat de Curtean a fost, însă, cel la formaţia din Bundesliga Hertha Berlin, din cauza pretenţiilor financiare ridicate ale celor de la Gaz Metan.
Curtean a jucat, până acum doar la formaţia din Mediaş, pentru care a apărut în 44 de partide şi a marcat 8 goluri. Sezonul 2008/2009 este primul său sezon în prima divizie din România.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Timisoara Gaz Metan Medias
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close