Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cutremur la Steaua. Trei fotbaliști importanți au fost dați afară

Cutremur la Steaua. Trei fotbaliști importanți au fost dați afară

Cutremur la Steaua. Trei fotbaliști importanți au fost dați afară
15 Mai 2017   •   15:43

Fotbaliştii Sulley Muniru, Gabriel Tamaş şi Wilfred Moke vor pleca de la echipa FCSB în această vară, a anunţat, luni, finanţatorul grupării din Liga I, Gigi Becali. 

"O să plece Muniru, Tamaş, Moke... să vedem Achim dacă rămâne. Dică a zis că are nevoie de Achim, dacă vrea el atunci o să rămână, vedem", a afirmat Becali. 

Oficialul clubului FCSB a menţionat că este posibil să îi transfere în această vară pe Constantin Budescu (Astra Giurgiu) şi pe Ciprian Deac (CFR Cluj). "Eu ştiu jucătorii care trebuie să vină. Poate vine Budescu, am vorbit cu el, să vedem dacă ne înţelegem şi vine. Deac nu a semnat, mi-a zis că dacă CFR iese din insolvenţă pe 26 mai atunci rămâne la ei. Dacă CFR nu iese din insolvenţă, atunci el vine la Steaua pe 27 mai", a adăugat Gigi Becali. 

Finanţatorul clubului de fotbal FCSB, Gigi Becali, a anunţat, luni, că l-a instalat în funcţia de antrenor pe Nicolae Dică în locul lui Laurenţiu Reghecampf. Dică va avea un antrenor principal lângă el pe bancă deoarece nu deţine încă licenţa Pro. 

Echipa FCSB a pierdut titlul de campioană în ediţia 2016-2017 a Ligii I în faţa echipei FC Viitorul Constanţa. FC Viitorul a încheiat cu acelaşi număr de puncte în clasament ca FCSB, 44, dar departajarea s-a făcut în urma rezultatelor directe din play-off, echipa lui Hagi câştigând cu 3-1 pe teren propriu şi remizând la Bucureşti, 1-1. 

Conducerea FCSB contestă câştigarea titlului de către FC Viitorul deoarece susţine că Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF) prevede faptul că în calculul punctelor obţinute în meciurile directe cu gruparea din Ovidiu se iau toate cele patru partide disputate în sezonul 2016-2017 şi nu doar meciurile din play-off, aşa cum menţionează LPF. Finanţatorul clubului FCSB, Gigi Becali, a anunţat, la 13 mai, că formaţia sa este campioană, deşi LPF a decernat titlul echipei FC Viitorul, precizând că va merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru a se face dreptate.

×
Subiecte în articol: Gabriel Tamas steaua FCSB Gigi Becali
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close