Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dă Kone palinca pe vodcă? Ofertă de 8 milioane de euro pregătită de Rubin Kazan pentru CFR Cluj

Dă Kone palinca pe vodcă? Ofertă de 8 milioane de euro pregătită de Rubin Kazan pentru CFR Cluj

Dă Kone palinca pe vodcă? Ofertă de 8 milioane de euro pregătită de Rubin Kazan pentru CFR Cluj
Sursa foto: yssouf kone
11 Iun 2009   •   18:09

Specialistul în Liga Campionilor adus de CFR Cluj cu doar un an în urmă ar putea să nu lipsească nici anul viitor de la "masa bogaţilor", şi să meargă în Ligă cu Rubin Kazan, campioana Rusiei. Ruşii, care îi vor şi pe Culio şi Dubarbier, vor să cumpere un atacant de clasă pentru a ţine piept Barcelonei şi lui Chelsea şi au pregătit o ofertă de 8 milioane de euro pentru jucătorul din Burkina Fasso.
Rubin Kazan şi-a asigurat încă din toamna lui 2008 titlul în Rusia şi accesul direct în grupele Ligii Campionilor, motiv pentru care acum caută să se întărească pentru a nu se face de râs. Ruşii au pregătit, potrivit prosport, mai mult de 10 milioane de euro pentru a cumpăra un atacant de clasă, dar pretenţiile clujenilor nu sunt atât de mari, ruşii putând "scăpa" cu o notă de plată de doar 8 milioane.
Profitul scos de gruparea lui Paszkany cu Yssouf Kone ar fi unul extraodrinar, CFR plătind doar 600.000 de euro pentru a-l adauce pe atacant de la echipa norvegiană Rosenborg Trondheim, unde se afla pe final de contract. Până acum, Kone a apucat să joace 23 de partide în Liga I, marcând 9 goluri pentru CFR Cluj.
Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close