Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Daminuţă, aproape împrumutat de Rapid de la Inter Milano. Jucătorul aşteaptă şi alte oferte

Daminuţă, aproape împrumutat de Rapid de la Inter Milano. Jucătorul aşteaptă şi alte oferte

Daminuţă, aproape împrumutat de Rapid de la Inter Milano. Jucătorul aşteaptă şi alte oferte
Sursa foto: cristian daminuta
27 Iun 2009   •   16:45

Precum Ianis Zicu în urmă cu câţiva ani, Cristian Daminuţă vrea şi el să plece din curtea faimoasei Inter Milano pentru a căpăta experienţă ca titlular. Fundaşul de 19 ani care face furori la Inter Primavera, echipa de tineret, este foarte aproape de a veni cu împrumut la Rapid, dar aşteaptă şi alte oferte, impresarul său declarând că atât timp cât pot apărea oportunităţi mai bune, Damiuţă nu semnează nici un act cu clubul din Giuleşti.
Cristea Opria, impresarul lui Cristian Daminuţă, este cel care încearcă să îi satisfacă fundaşului dorinţa de a se duce la o echipă la care să poată fi titluar. Chiar şi un transfer definitiv la Rapid a părut la un moment dat posibil, dar varianta a fost respinsă vehement de Inter, iar jucătorul îşi caută o echipă pentru a merge cu împrumut. Câteva echipe din Italia ar putea trimite oferte pentru fundaşul român, dar până acum discuţiile concrete au fost cu clubul lui George Copos.
"Am ajuns la o înţelegere pentru ca Daminuţă să joace la Rapid în sezonul viitor. Iniţial am dorit un transfer definitiv, dar cei de la Inter nici nu au vrut să audă de o asemenea variantă, ci au mers doar pe varianta împrumutului. Jucătorul este deja la Bucureşti şi duminică va ajunge în cantonamentul Rapidului. Actele nu au fost încă semnate, urmează luni sau marţi, când ajung în ţară. Mai sunt şi câteva cluburi din Italia care sunt interesate de Cristian, chiar acum sunt în nişte negocieri, şi este posibil ca situaţia să se schimbe până luni. Dacă vine cineva cu o ofertă mai bună pentru Cristian, atunci e posibil să nu mai ajungă la Rapid", a declarat pentru Mediafax impresarul Opria.
"Au fost doar mici discuţii. Nu m-am înţeles cu nimeni. Sunt dispus să discut cu oricine mă doreşte. Nu a fost nimic concret cu Rapidul, doar nişte tatonări. Eu vreau să joc la echipa mare a unui club, nu mai vreau la juniori. Repet, nu am zis că m-am înţeles cu Rapidul, dar au fost discuţii", a declarat şi Daminuţă, potrivit gsp.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rapid Bucureşti Inter Milano Ianis Zicu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close