Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dan Alexa, despre moartea lui Michael Jackson: ?Este o mare pierdere?

Dan Alexa, despre moartea lui Michael Jackson: ?Este o mare pierdere?

Dan Alexa, despre moartea lui Michael Jackson: ?Este o mare pierdere?
26 Iun 2009   •   14:19

Vestea decesului lui Michael Jackson, la vârsta de 50 de ani, a făcut înconjurul lumii şi i-a întristat pe toţi iubitorii muzicii pop. Fotbaliştii Tiberiu Bălan şi Dan Alexa, fani ai muzicii lui Michael Jackson, şi-au exprimat şi ei regretul pentru dispariţia Regelui muzicii pop.

?Am rămas o clipă mişcat atunci când am auzit că a murit, mai ales că aflasem că se pregătea să revină pe scenă. Mi-a plăcut foarte mult muzica lui Michael Jackson. Ţin minte că prima casetă pe care am cumpărat-o în viaţa mea a fost una cu muzica lui. Îmi pare rău că nu am putut lua şi eu parte la unul dintre concertele lui Michael în România, eram mic în acea perioadă. Îmi pare rău că a avut o soartă aşa crudă în ultimii 7-8 ani, nu merita asta?, a declarat Tiberiu Bălan, fotbalist la Sportul Studenţesc, pentru Gazeta Sporturilor.

Dan Alexa, mijlocaşul Politehnicii Timişoara, a adăugat că Michael Jackson a fost ?unul dintre cei mai mari artişti ai muzicii, alături de Elvis Presley?. ?Eu încă de mic îi ascultam muzica, iar melodia mea preferată era "Heal the world". Îmi aduc aminte ce nebunie era la concertele lui, cum leşinau oamenii când începea să cânte şi să danseze. Ştia să facă spectacol. Este o mare pierdere?, a spus Alexa.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dan Alexa michael jackson
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close