Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dan Negru, mesaj devastator pentru antrenorul echipei naționale

Dan Negru, mesaj devastator pentru antrenorul echipei naționale

Dan Negru, mesaj devastator pentru antrenorul echipei naționale
16 Aug 2017   •   16:49

Vedeta Antenei 1 îl desființează pe selecționerul Christoph Daum pentru neconvocarea la lot a lui Denis Alibec.

"Un nerod il tine rezerva pe Alibec. Am incercat sa-l incurajez povestindu-i ca am patit-o si eu: acu’ multi ani a venit un nou director la Antena care nu ma inghitea asa ca m-a tinut pe tusa desi emisiunile mele aveau super-audienta. Dupa o vreme l-au dat afara si noua conducere m-a chemat din nou in teren unde am inceput alte noi showuri, “Blonde”, “Plasa de Stele”,“Next Star” si vreo 12 ani de Revelioane. Daca “Cristoph Daumn al meu” ramanea antrenor , showurile astea nu erau la televizor. Toti avem astfel de povesti dar Denis are nevoie sa le afle acu’. Pentru ca Alibec e Revelionul fotbalului romanesc si Daumn e “fonctia” trecatoare", a scris Dan Negru, pe Facebook.

Selecţionerul naţionalei României, Christoph Daum, a anunţat lotul pentru meciurile cu Armenia şi Muntenegru din Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale 2018, informează site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Pe 1 septembrie, de la ora 21,45, pe Arena Naţională din Bucureşti, tricolorii vor întâlni selecţionata Armeniei, urmând ca pe 4 septembrie, tot de la 21,45, să se dueleze cu Muntenegru la Podgorica.

Printre jucătorii care apar pe lista adiţională se numără Constantin Budescu (FCSB), Silviu Lung jr. (Kayserispor) sau Gheorghe Grozav (Karabukspor), dar nu și Denis Alibec, de la FCSB.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close