Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dan Petrescu, îndrăgostit de trofeul Ligii I: "Am dormit cu trofeul lângă pat"

Dan Petrescu, îndrăgostit de trofeul Ligii I: "Am dormit cu trofeul lângă pat"

Dan Petrescu, îndrăgostit de trofeul Ligii I: "Am dormit cu trofeul lângă pat"
Sursa foto: dan petrescu
11 Iun 2009   •   16:12

Fire vulcanică, dar calculat în declaraţii pentru a nu-şi demobiliza jucătorii, Dan Petrescu poate, în sfârşit să se bucure de performanţa incredibilă obţinută de Unirea Urziceni, câştigarea Ligii I. "Bursucul" s-a ataşat imediat de trofeul obţinut şi l-a luat acasă după decernarea acestuia, dormind cu el lângă pat. Elevul său, căpitanul Galamaz a promis că se va distra ca niciodată în această vacanţă, pentru că astfel de succes trebuie sărbătorit.
"Trofeul este la mine acasă şi am dormit cu el lângă pat. Abia aştept să merg acasă, să fac poze cu el şi apoi îl voi duce la Urziceni, acolo unde toată lumea va putea să-l vadă. Fiecare jucător ar merita să-l ia acasă şi să stea cu el pentru că am muncit cu toţii foarte mult", a declarat Petrescu a două zi după câştigarea titlului, pentru Mediafax.
Legat de rocada care s-a produs joi în clasamentul Ligii I între Dinamo şi FC Timişoara, în urma deciziei, TAS, Dan Petrescu nu a avut milă pentru foştii adversari în lupta pentru titlu, despre care a spus că ar fi putut să câştige campionatul dacă nu ar fi folosit practivi nesportive:
"Timişoara şi-a primit punctele şi este exact la ce ne aşteptam. Cred că Timişoara şi-a meritat totuşi soarta şi n-a luat campionatul pentru că au făcut numai jocuri care nu au fost tocmai curate prin unele declaraţii prin care încercau să ne adoarmă. Ne spuneau că vor să îi transfere pe Varga şi Bălan, însă nu a ţinut cu noi. Dacă îşi vedeau de treaba lor, acum ar fost campioni", a declarat Petrescu.
George Galamaz, căpitanul campioanei Unirea Urziceni, a recunoscut că nu obişnuieşte să meargă în cluburi dar că de această dată nu se va da deloc la o parte de la distracţie, urmând să savureze din plin vacanţa care urmează.
"Am apucat să dorm o oră şi jumătate, însă nu cred că este timp de dormit acum, pentru că trebuie să sărbătorim şi să ne bucurăm de acest titlu. Eu nu prea sunt obişnuit cu cluburile, nu prea îmi place să ies seara, însă în vacanţa asta merită să facem tot ce nu am făcut până acum", a jubilat şi Galamaz, anunţă Mediafax.

Antena3.ro

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close