Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dan Petrescu: "Poate era mai bine să semnez cu o echipă din Orientul Mijlociu"

Dan Petrescu: "Poate era mai bine să semnez cu o echipă din Orientul Mijlociu"

Dan Petrescu: "Poate era mai bine să semnez cu o echipă din Orientul Mijlociu"
Sursa foto: dan petrescu
04 Ian 2010   •   14:15

Antrenorul anului 2009 în România, Dan Petrescu, este prin excelenţă un personaj surprinzător. După ce a decis, surprinzător, să antreneze Rapidul, Wisla Cracovia sau Unirea Urziceni, Dan Petrescu a şocat iarăşi când s-a dus în liga a doua rusă, la Kuban Krasnodar. Cu toate acestea, "Bursucul" se gândeşte că poate nu a luat decizia bună, spunând că mai avea o ofertă tentantă din Orientul Mijlociu. Toate acestea, pentru a fi cât mai aproape de persoane cu influenţă în Premier League.
"Când am luat Unirea Urziceni după Wisla Cracovia s-a spus la fel, că m-am dus la o echipă modestă. Am avut atunci o grămadă de oferte de la Vaslui, Farul sau FC Argeş, iar la Braşov chiar m-am oprit şi am şi negociat. Am ales Unirea pentru acea bază sportivă şi pentru proiectul pe termen lung. În condiţii asemănătoare merg şi la Kuban Krasnodar. Echipa e în liga a doua, dar în 3-4 ani obiectivul meu e să o duc în cupele europene, poate chiar în Champions League. La anul va fi gata baza sportivă de acolo despre care deja îmi cer să le spun cum vreau să fie, câte terenuri şi astfel de lucruri.", a declarat Petrescu, potrivit prosport.
"Îmi pare rău pe undeva (n.r. că nu a acceptat oferta din Orient) şi nu pentru că era mai bănoasă, ci pentru că şi de acolo aveam posibilităţi să ajung în Occident. Vărul patronului echipei de unde am avut oferta se pregăteşte să devină investitor în Anglia, la Portsmouth.", a declarat Petrescu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close