Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dan Petrescu rămâne la Urziceni! "Stau, bat CFR şi iau campionatul"

Dan Petrescu rămâne la Urziceni! "Stau, bat CFR şi iau campionatul"

Dan Petrescu rămâne la Urziceni! "Stau, bat CFR şi iau campionatul"
Sursa foto: dan petrescu
23 Dec 2009   •   12:58

Cel mai bun antrenor român din 2009 a pus capăt discuţiilor care-l dădeau ca şi "transferat" în fotbalul din Anglia sau Scoţia şi a anunţat, într-un interviu acordat publicaţiei Fanatik, că îşi propune să îşi apere cu succes titlul câştigat anul trecut cu Unirea Urziceni. Un alt lucru care-l motivează puternic pe Petrescu este să învingă CFR Cluj, singura echipă de la care nu a luat puncte de când antrenează în Bărăgan.
"N-am bătut niciodată pe CFR Cluj. Am câştigat cu toate echipele, dar pe ei n-am putut să-i batem. Prima etapă din retur e cu CFR Cluj. Stau, îi bat, şi iau şi campionatul", a anunţat antrenorul ialomiţenilor.
Motivaţia vine şi din Europa pentru Petrescu. "Bursucul" nu a fost deloc mulţumit că echipa sa a căzut cu Liverpool în ciuda faptului că a fost cap de serie, dar spune că se aştepta să aibă acest ghinion.
"Am simţit, mai simt aşa câteodată. Am crezut că Liverpool va fi, chiar Liverpool a fost. Până la urmă, nu ştiu dacă merită să fii cap de serie ca să cazi cu Liverpool", spune tehnicianul ialomiţean, potrivit Fanatik.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close