Dan Petrescu rămâne la Urziceni! "Stau, bat CFR şi iau campionatul"

23 Dec 2009   •   12:58
Dan Petrescu rămâne la Urziceni! "Stau, bat CFR şi iau campionatul" dan petrescu

Cel mai bun antrenor român din 2009 a pus capăt discuţiilor care-l dădeau ca şi "transferat" în fotbalul din Anglia sau Scoţia şi a anunţat, într-un interviu acordat publicaţiei Fanatik, că îşi propune să îşi apere cu succes titlul câştigat anul trecut cu Unirea Urziceni. Un alt lucru care-l motivează puternic pe Petrescu este să învingă CFR Cluj, singura echipă de la care nu a luat puncte de când antrenează în Bărăgan.
"N-am bătut niciodată pe CFR Cluj. Am câştigat cu toate echipele, dar pe ei n-am putut să-i batem. Prima etapă din retur e cu CFR Cluj. Stau, îi bat, şi iau şi campionatul", a anunţat antrenorul ialomiţenilor.
Motivaţia vine şi din Europa pentru Petrescu. "Bursucul" nu a fost deloc mulţumit că echipa sa a căzut cu Liverpool în ciuda faptului că a fost cap de serie, dar spune că se aştepta să aibă acest ghinion.
"Am simţit, mai simt aşa câteodată. Am crezut că Liverpool va fi, chiar Liverpool a fost. Până la urmă, nu ştiu dacă merită să fii cap de serie ca să cazi cu Liverpool", spune tehnicianul ialomiţean, potrivit Fanatik.
Antena3.ro

x close