Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dan Petrescu: "Regret că am pierdut două puncte, pentru că meritam mai mult"

Dan Petrescu: "Regret că am pierdut două puncte, pentru că meritam mai mult"

Dan Petrescu: "Regret că am pierdut două puncte, pentru că meritam mai mult"
30 Sep 2009   •   00:08

Unirea Urziceni a obţinut primul punct în Liga Campionilor, remizând, scor 1-1, cu Vfb Stuttgart, în Ghencea. Antrenorul formaţiei ialomiţene s-a arătat însă dezamăgit de rezultat, pentru că echipa sa ar fi meritat victoria. "E un prim punct meritat, dar cred că meritam mai mult. În prima repriză nu îmi aduc aminte ca Stuttgart să fi avut vreo ocazie importantă, cu excepţia golului. A fost un rezultat nemeritat la pauză", a declarat Dan Petrescu.

"Bursucul" s-a bucurat însă pentru reuşita lui Dacian Varga, care a adus egalarea. "Ştiam slăbiciunile lor şi am dat răspunsul după pauză. Dacă eram inspiraţi la ultima pasă sau la finalizare cred că puteam să câştigăm meciul. Regret că am pierdut două puncte, pentru că meritam mai mult", a mai spus Petrescu.

Antrenorul Unirii se gândeşte acum la meciul cu Glasgow Rangers, o formaţie care a fost zdrobită de Sevilla pe teren propriu, scor 1-4. "La Rangers va fi un meci extraordinar de greu. Sevilla a demonstrat că este din altă ligă. A demonstrat că este cea mai bună din grupă. Meciul de la Rangers poate fi unul care să ne pună într-o situaţie bună în grupă", a explicat Petrescu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close