Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dan Petrescu, trimis două etape în tribune de Comisia de Disciplină a LPF

Dan Petrescu, trimis două etape în tribune de Comisia de Disciplină a LPF

Dan Petrescu, trimis două etape în tribune de Comisia de Disciplină a LPF
Sursa foto: dan petrescu
02 Dec 2009   •   21:24

Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a fost suspendat două etape de Comisia de Disciplină a LPF, pentru protestele la adresa arbitrului de la partida echipei sale cu Gloria Bistriţa. Petrescu a mai fost amedat şi cu 320 de lei, după ce a fost trimis în tribune pentru gesturile sale nervoase.
Eliminarea tehnicianului Petrescu i-a adus acestuia două etape de interdicţie de a sta pe banca echipei sale, Unirea Urziceni. Preşedintele Comisiei de Disciplină a LPF, Ion Neagu, a explicat decizia luată:
"Dan Petrescu a primit două etape de suspendare şi penalitate de 320 de lei pentru eliminarea din meciul cu Bistriţa după proteste repetate la adresa arbitrului", a precizat Neagu, potrivit Mediafax.
La aceeaşi şedintă, miercuri, Comisia a mai luat decizia de a-i suspenda câte o etapă pe jucătorii Lucian Sânmărtean (Gloria Bistriţa), Andrei Viţelaru (Ceahlăul Piatra Neamţ) şi Florin Lazăr (Gaz Metan Mediaş), care au fost eliminaţi în ultimele partide ale echipelor lor, în etapa a XV-a a Ligii I. Cei trei au primit şi penalizări financiare de câte 740 de lei.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dan Petrescu LPF Liga I
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close