Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dănciulescu este determinat: "Să apară alţii în ziare. Vreau în Europa League ca să ne ierte suporterii!"

Dănciulescu este determinat: "Să apară alţii în ziare. Vreau în Europa League ca să ne ierte suporterii!"

Dănciulescu este determinat: "Să apară alţii în ziare. Vreau în Europa League ca să ne ierte suporterii!"
Sursa foto: ionel danciulescu
11 Iul 2009   •   20:50

Dinamo are de luat o revanşă în faţa suporterilor. Aceasta este părerea unuia dintre jucătorii cu vocile cele mai avizate din vestiarul lui Dinamo, Ionel Dănciulescu. Cel mai prolific atacant român în activitate îşi propune să uite sezonul trecut, în care Dinamo a clacat pe final, şi apelează la cei mai tineri să nu mai remarce în presa de scandal, ci mai degrabă la antrenamente. Doar aşa, spune atacantul, echipa îi poate readuce pe suporteri la stadion.
"Cel mai mult eu îmi doresc să ştergem cu buretele absolut tot ce-a fost campionatul trecut şi să avem altă atitudine în acest campionat.Am mai spus-o de multe ori că ar trebui să muncim mult mai mult la antrenamente, să lăsăm pe alţii să apară prin ziare. Şi să ne calificăm în Europa League, că doar aşa mai putem şterge din ruşinea campionatului trecut şi suporterii cu siguranţă vor reveni la sentimente mult mai bune faţă de echipă, pentru că eu unul atunci când nu-i avem aproape parcă îmi lipseşte ceva.", a declarat "Danciu-gol" pentru sportro.
Dănciulescu se vede la Dinamo chiar şi după ce renunţă la cariera de jucător, când se vede într-o funcţie de conducere în Ştefan cel Mare. Jucătorul mai are un an de contract cu Dinamo, dar ar putea să îşi prelungească înţelegerea cu clubul alb-roşu.
"Mai am un an de zile de contract, cu siguranţă îl voi duce la capăt, cu siguranţă dacă voi mai putea, şi eu cred că mai pot, să joc în continuare o voi face numai pentru Dinamo. Voi juca atâta timp cât voi putea eu să joc. După ce voi încheia cu activitatea fotbalistică la Dinamo cu siguranţă o să mă vedeţi în continuare tot la Dinamo, dar cred că în altă funcţie. Dar, cu siguranţă, parcursul meu din ultimii ani este legat de acest club, eu cred că nu am dezamăgit pe nimeni din clubul Dinamo aşa cum nici dumnealor nu m-au dezamăgit pe mine şi eu îmi văd drumul meu mai departe alături de Dinamo.", a încheiat fotbalistul, potrivit sursei citate.
Antena3.ro

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close