Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dănciulescu se duce în faţa instanţei pentru ultraşii intraţi în teren la FC Argeş-Dinamo 5-2!

Dănciulescu se duce în faţa instanţei pentru ultraşii intraţi în teren la FC Argeş-Dinamo 5-2!

Dănciulescu se duce în faţa instanţei pentru ultraşii intraţi în teren la FC Argeş-Dinamo 5-2!
Sursa foto: ionel danciulescu
17 Iun 2009   •   11:04

Ionel Dănciulescu rămâne unul dintre cei mai mari apărători ai peluzei dinamoviste. Atacantul de 32 de ani a acceptat să îi ajute pe ultraşii din PCH la procesul de contestare a sancţiunilor primite în urma incidentelor de la partida din ultima etapă a Ligii I. Atunci, unii suporteri "alb-roşii" au intrat pe terenul de joc şi i-au luat la rost pe jucători, intrând apoi în conflict cu jandarmii. Şi atunci, Dănciulescu a interveni pentru suporteri, fiind chiar şi el lovit de un jandarm cu această ocazie.
În timp ce colegii săi, contestaţi dur de suporteri, rămăseseră sideraţi când au văzut suporterii pe teren, "Danciu-gol" şi-a asumat imediat responstabilitatea de a-i apăra. Atacantul a fugit spre sectorul de tribună unde jandarmii îi băteau pe "câini" şi a intrat printre oamenii legii, fiind şi lovit, şi s-a interpus, încercând să aplaneze conflictul.
?Ce cauţi aici, mai bine îţi vezi de fotbalul tău?, i-ar fi zis jandarmii lui Dănciulescu, potrivit prosport.
Nu i-a putut salva, însă, de la amenzi consistente şi interdicţii de a mai păşi între şase luni şi doi ani pe arene sportive. Nemulţumiţi, însă, ultraşii i-au cerut ajutorul şi Dănciulescu se va prezenta pentru a-şi spune versiunea în faţa judecătorului, în speranţa că acesta va renunţa la o parte din pedepse.
?Mă voi duce la proces cu cea mai mare plăcere, normal. De exemplu, unul dintre fani a fost ridicat doar pentru că a încercat să îi ajute pe ceilalţi suporteri, stând de vorbă cu jandarmii. Am încercat şi eu să ajut, dar nu am putut să stau prea mult acolo, la gard, erau prea multe gaze. Voi spune la proces ce s-a întâmplat cu adevărat la Piteşti. Sunt multe de zis, dar prefer să le spun întâi acolo. Vreau să îi ajut pe fani, aşa mi se pare normal", a declarat Dănciulescu pentru sursa citată.
Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close