Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Daniel Stanciu: CFR Cluj are doar jucători de mâna a patra. Se ştie cum au câştigat ei campionatul!

Daniel Stanciu: CFR Cluj are doar jucători de mâna a patra. Se ştie cum au câştigat ei campionatul!

Daniel Stanciu: CFR Cluj are doar jucători de mâna a patra. Se ştie cum au câştigat ei campionatul!
Sursa foto: iuliu muresan
06 Apr 2009   •   22:28

Recenta demitere a duetului Duşan Uhrin - Ales Jindra de la CFR Cluj nu este văzută cu ochi buni de impresatul Daniel Stanciu. Acesta consideră că oficialii campioanei nu s-au purtat deloc profesionist cu cei doi cehi şi critică în termeni extrem de duri toate cele ce se întâmplă la echipa din Gruia.
"Mă deranjează maniera în care a fost lucrat Duşan Uhrin. CFR nu are şanse la primele patru locuri în acest sezon. Au fost aduşi jucători de mâna a patra, gen Frangipane, ca să fie înlocuitorul lui Trică. Ca strategie, Mureşanu nu a făcut nimic. Toţi sponsorii lui CFR sunt prieteni ai patronului sau ai acţionarilor. Toată lumea ştie cum a câştigat CFR campionatul anul trecut. Mureşan a fost doctor 40 de ani şi se uită la DVD-uri şi îşi alege jucători. La CFR şi femeia de serviciu dacă se duce la toaletă trebuie să-i ceară voie lui Iuliu Mureşan.Toţi jucătorii de valoare au fost îndepărtaţi de la Cluj. În afară de Kone, nimeni nu valoarează mai mult de un milion de euro.", a precizat Daniel Stanciu, într-o intervenţie la gsptv.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Iuliu Muresan
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close