Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dario Bonetti, antrenor la Dinamo şi Ciobotariu secund. "Cunosc foarte bine campionatul. Forza Dinamo!"

Dario Bonetti, antrenor la Dinamo şi Ciobotariu secund. "Cunosc foarte bine campionatul. Forza Dinamo!"

Dario Bonetti, antrenor la Dinamo şi Ciobotariu secund. "Cunosc foarte bine campionatul. Forza Dinamo!"
Sursa foto: dario bonetti
23 Iun 2009   •   17:34

Rednic a decis, într-un final, să plece de la Dinamo, iar acţionarii clubului au profitat repede de moment, numind deja un antrenor. Mario Bonetii, fost fundaş la AS Roma, AC Milan şi Juventus, o antrena din 2008 pe Juve Stabia, în liga a III-a din Italia. Bonetti a venit marţi în ţară pentru a negocia cu dinamoviştii şi a semnat un contract pe doi ani, urmând să colaboreze cu fostul antrenor al CS Otopeni, Liviu Ciobotariu.
"Dario Bonetti a semnat un contract pe două sezoane cu Dinamo. El va fi prezentat oficial în funcţia de antrenor luni (n.r. pe 29 iunie) în cadrul unei conferinţe de presă", a declarat Cornel Dinu, potrivit Mediafax.
Bonetti s-a născut pe 5 august 1961 şi este fratele mai mare al lui Ivano Bonetti, şi el fost fotbalist. Pe lângă Juve Stabia, grupare al cărei site oficial arată deja că tehnicianul a plecat de la echipa italiană, Bonetti a antrenat şi echipele Sestrese Calcio din Serie D, Dundee FC din Scoţia, Potenza din Serie C1, Sopron din Ungaria şi Gallipoli din Serie C1, anunţă sursa citată. Ca fotbalist, italianul a petrescut cinci ani la AS Roma, unul la AC Milan şi doi la Juventus Torino, dar a mai trecut şi pe la Brescia, Sampdoria şi Verona.
Numirea lui Bonetti a fost mult mai uşoară după ce Mircea Rednic a declarat că pleacă, dinamoviştii ratând mai mulţi tehnicieni deoarece "Puriul" era încă legat în acte de clubul din Ştefan cel Mare.
"Cunosc foarte bine echipa Dinamo şi nu numai pe Dinamo, ci şi fotbalul românnesc. Îi ştiu pe toţi jucătorii de la Dinamo, vorbim mai multe când mă întorc. Forza Dinamo!", a declarat italianul la plecarea din România.
Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close