Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dario Bonetti: Dinamo va deveni o echipă puternică, dacă va trece peste acest moment delicat

Dario Bonetti: Dinamo va deveni o echipă puternică, dacă va trece peste acest moment delicat

Dario Bonetti:  Dinamo va deveni o echipă puternică, dacă va trece peste acest moment delicat
Sursa foto: dario bonetti
19 Sep 2009   •   18:42

Tehnicianul lui Dinamo, Dario Bonetti a declarat, într-o conferinţă de presă, că Dinamo va deveni o echipă puternică atât în România, cât şi în Europa, dacă va trece cu brio peste acest moment delicat, în care "se recrează grupul".

"Noi ne aflăm după o partidă cu un rezultat bun, de care aveam mare nevoie, dar în acelaşi timp, este un moment delicat în care se recrează grupul şi dacă vom reuşi acest lucru, vom deveni o echipă puternică atât în România, cât şi în Europa", a spus tehnicianul italian.

Bonetti a apreciat că meciul cu Unirea Urziceni, de duminică, din etapa a VII-a a Ligii I, va fi unul dificil, dar că jucătorii săi sunt pregătiţi. "Va fi un meci dificil, pentru că este o echipă care are calităţi pe care nu toate celelalte le au. "Oricum, noi suntem pregătiţi pentru meciul de mâine. Consider că fiecare meci este o finală şi trebuie să fim motivaţi de fiecare dată la maximum", a spus antrenorul, citat de Mediafax.

Tehnicianul italian a lăudat prestaţia lui Gabriel Tamaş, marcatorul golului în meciul cu Sturm Graz, din Liga Europa, precizând că speră ca acesta să aibă un rol decisiv şi duminică: "Tamaş este un jucător foarte puternic, ar putea juca şi în campionate mai puternice. Este un jucător care poate fi decisiv şi sper ca şi duminică să joace la fel de bine ca şi joi".

Bonetti a dorit să le mulţumească suporterilor pentru modul cum au sprijinit echipa la Graz. "Vreau să mulţumesc suporterilor care ne-au însoţit la Graz, sunt mereu foarte importanţi pentru noi. Nu ştiu de ce jucăm mai bine în deplasare. Atunci când am pierdut acasă, au fost cauze diferite, s-au remarcat greşeli individuale şi nu colective. Nu a fost vorba de presiunea pusă de suporteri, ei au fost mereu apropiaţi, nu există o explicaţie, se întâmplă şi cu asta basta", a mai spus antrenorul dinamovist.

Referitor la discuţiile privind banderola de căpitan, Dario Bonetti a menţionat că există posibilitatea ca fiecare jucător de la Dinamo să fie pe rând căpitan de echipă, "pentru a-i responsabiliza", însă nu s-a luat încă o hotărâre în acest sens.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: dario bonetti Dinamo
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close