Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dayro Moreno, dorit de Antonio Camacho la Osasuna

Dayro Moreno, dorit de Antonio Camacho la Osasuna

Dayro Moreno, dorit de Antonio Camacho la Osasuna
08 Ian 2009   •   08:55

Se pare că Gigi Becali a avut dreptate când a spus că Dayro Moreno va fi cel mai căutat stelist. Astfel, columbianul a ajuns să fie curtat din Primera Division, cu toate că asta înseamnă "lanterna roşie", Osasuna Pamplona. Totuşi, în lipsa unor oferte pentru internaţionalii-vedetă români ai Stelei, Rădoi, Goian sau Nicoliţă, Dayro reprezintă cea mai mare speranţă de un venit din transferuri a patronului Becali.
Cel care-l doreşte insistent pe mijlocaşul ofensiv al "roş-albaştrilor" este nimeni altul decât fostul selecţioner al Spaniei, Jose Antonio Camacho, antrenor al echipei din Ţara Bascilor din octombrie 2008. La dorinţa spaniolului, oficialii clubului l-au contactat pe agentul lui Dayro, Alvaro Munoz, pentru a se interesa despre condiţiile în care l-ar putea achiziţiona pe jucător.
Munoz ar fi răspuns, conform gsp.ro, că Steaua vrea 4,5 milioane de euro pentru serviciile fostei mari speranţe columbiene. Dacă ar obţinea această sumă, clubul militar ar obţine un profit dublu faţă de investiţia făcută în urmă cu un an, cumpărându-l pe jucător în ianuarie 2008 pentru 2 milioane de dolari ( aproximativ 1,3 milioane de euro) de la echipa columbiană Once Caldas.
Dayro Moreno a jucat 34 de meciuri pentru echipa din Ghencea, dintre care 26 în campionat şi 8 în Liga Campionilor, înscriind 9 goluri. El este noul număr 10 al Stelei, după plecarea lui Nicolae Dică la Catania în vară.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dayro Moreno FC Steaua
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close