Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dayro Moreno şi Ionuţ Rada, introduşi de Steaua pe lista UEFA pentru grupele Europa League

Dayro Moreno şi Ionuţ Rada, introduşi de Steaua pe lista UEFA pentru grupele Europa League

Dayro Moreno şi Ionuţ Rada, introduşi de Steaua pe lista UEFA pentru grupele Europa League
01 Sep 2009   •   18:57


Steaua Bucureşti a comunicat marţi, 1 septembrie, lista jucătorilor care vor face parte din lotul eligibil pentru partidele din grupa H din cadrul Europa League. Printre aceştia se numără şi Dayro Moreno şi Ionuţ Rada, deşi cei doi nu au evoluat pentru Steaua în acest sezon.

Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a declarat la Digi Sport că antrenorul Cristiano Bergodi a fost cel care a alcătuit lista pentru grupele Europa League şi că el şi i-a dorit pe cei doi fotbalişti în lot. "Pe Dayro Moreno şi l-a dorit la echipă încă de când a semnat cu Steaua. Asta nu înseamnă că el are locul de titular asigurat. Dayro va juca în UEFA când va hotărî Bergodi", a declarat Argăseală.

Prezenţa lui Rada l-a scos din lot pe Tudose, un jucător care a fost titular în acest sezon, în special în Europa League. Argăseală a explicat însă că "Bergodi a preferat un jucător cu experienţa lui Rada, care odată cu terminarea perioadei de transferări este clar că va rămâne la Steaua. În cazul lui Tudose au contat mai mult ca sigur şi greşelile de la returul cu Saint Patrick's, pentru că a dovedit că nu are experienţă".

Iată lotul Stelei pentru Europa League:

Portari: Robinson Zapata, Ciprian Tătăruşanu, Cezar Lungu

Fundaşi: Pawel Golanski, Ducu Ninu, Eugen Baciu, Ionuţ Rada, Sorin Ghionea, Petre Marin, Ifeanyi Emeghara

Mijlocaşi: Bănel Nicoliţă, Janos Szekely, Mihai Onicaş, Erik Bicfalvi, Juan Toja, Andrei Ionescu, Cristian Tănase, Răzvan Ochiroşii

Atacanţi: Pantelis Kapetanos, Bogdan Stancu, Romeo Surdu, Krum Bibishkov, Dayro Moreno, Vlad Rusu.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dayro Moreno Steaua Bucuresti
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close