Antena 3 CNN Sport Fotbal intern De ce a intrat FC Rapid în faliment? Adevărul ascuns din spatele deciziei judecătoreşti

De ce a intrat FC Rapid în faliment? Adevărul ascuns din spatele deciziei judecătoreşti

De ce a intrat FC Rapid în faliment? Adevărul ascuns din spatele deciziei judecătoreşti
Sursa foto: Foto: Facebook
11 Iul 2016   •   17:03

Fanii echipei Rapid Bucureşti sunt tot mai bulversaţi de ultimele decizii judecătoreşti în legătură cu gruparea giuleşteană.

Pe 13 iunie 2016, judecătorul sindic Oana Scutelnicu de la Tribunalul Bucureşti a dispus intrarea în faliment a societăţii FOTBAL CLUB RAPID SA Bucureşti). Decizia a fost oarecum surprinzătoare pentru că a survenit după ce echipa de fotbal a promovat în Liga I, dar motivaţia instanţei arată că – şi în aceste condiţii – societatea nu îşi poate achita datoriile, informează supervizor.ro.  

De la deschiderea insolvenţei, FOTBAL CLUB RAPID SA a acumulat datorii noi către stat, în valoare de peste 10 milioane lei, iar instanţa precizează că debitoarea nu a achitat nimic din obligaţiile financiare survenite în perioada 2013-2016! Pe lângă Fisc, au mai cerut falimentul George Daniel Niculae, Ionuţ Cristian SĂpunaru şi Bogdan Cătălin Steriopol, demersul fiind susţinut şi de creditorii Dinu Viorel Moldovan, Gabriel Tiberiu Bălan, Octavian Abrudan, Sandu Tăbârcă, Alexandru Păcuraru, Consiliul Local Sector 6, ABG CONSULTING SRL, STOICA INVESTMENTS SRL şi INOVATECH SRL.

Pe de altă parte, potrivit supervizor.ro, AZUGA WATERS SRL vine cu o poveste năstruşnică, afirmând că “există o hotărâre emisă de Guvern prin care statul urmează să achiziţioneze fabrici pentru producerea şi fabricarea de apă minerală” şi “există negocieri în vederea achiziţionării a două fabrici proprietatea AZUGA WATERS SRL de către creditorul Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Bucuresti în reprezentarea Administraţiei Finanţelor Publice Sector 1, urmând ca la încheierea contractului să fie considerată achitată datoria debitoarei către creditorul bugetar”!

 

×
Subiecte în articol: FC Rapid
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close