Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Decizia TAS îl determină pe Marian Iancu să se retragă: „Nu mai am nicio motivaţie”

Decizia TAS îl determină pe Marian Iancu să se retragă: „Nu mai am nicio motivaţie”

Decizia TAS îl determină pe Marian Iancu să se retragă: „Nu mai am nicio motivaţie”
19 Iul 2011   •   10:52

Decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne de a menţine retrogradarea Timişoarei din Liga I l-a determinat pe Marian Iancu să anunţe că va renunţa la finanţarea echipei. Mai mult ca sigur, plecarea patronului va fi doar prima dintr-o serie mai lungă, Poli urmând să rămână fără cei mai importanţi jucători şi fără antrenorul Dusan Uhrin jr.

Nu mai am nicio motivaţie pentru a merge mai departe, să investesc într-o corcitură de fotbal. Îl las pe Mircea Sandu să-şi conducă mai departe mizeria de fotbal”, a spus Iancu la GSP TV.

Patronul timişorenilor a confirmat şi faptul că urmează un adevărat exod de pe Bega: „Ne vom întâlni toţi acţionarii şi vom vedea cum, uşor-uşor, vom deveni minoritari. Mulţi jucători vor pleca şi rămâne de văzut cine va rămâne antrenor. După ce ne vom achita complet toate obligaţiile pe care le avem vom stabili ce e de făcut în continuare”.

Printre jucătorii care aproape sigur vor pleca de la Timişoara se numără Costin Pantilimon, Laszlo Sepsi, Srdjan Luchin, Alexandru Bourceanu, Alexandru Curtean şi Dorin Goga.

Prin vocea liderului lor, fanii bănăţeni au anunţat că vor rămâne alături de echipă şi în liga secundă, însă nu vor renunţa la protestele la adresa conducătorilor fotbalului românesc.

Chiar nu ne aşteptam la această decizie. Am crezut până în ultimul moment că ne vom găsi dreptatea, dar cred că presiunea a fost prea mare pe TAS. Ne vom facem abonamente şi vom susţine echipa şi în liga a doua. Vor urma nişte proteste şi nişte mesaje dure pe toate stadioanele pe care vom juca în sezonul viitor”, a spus Paul Prodana.

 

×
Subiecte în articol: Marian Iancu Poli Timisoara tas
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close