Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Decizie surprinzătoare a lui Reghecampf, înainte de Steaua - Dinamo

Decizie surprinzătoare a lui Reghecampf, înainte de Steaua - Dinamo

Decizie surprinzătoare a lui Reghecampf, înainte de Steaua - Dinamo
31 Mar 2017   •   16:39

FCSB va întâlni duminică, în etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1, pe Dinamo. Fără victorie de 10 meciuri în fața eternei rivale, roș-albaștrii vor cu orice preț să câștige meciul care se va disputa pe Arena Națională. De altfel, antrenorul echipei finanțate de Gigi Becali, Laurențiu Reghecampf, a anunțat că va demisiona în cazul în care formația sa nu va câștiga Eternul Derby, scrie DigiSport.

Dacă înaintea primelor două partide disputate în play-off, cu CFR Cluj, câștigată cu 2-0 de FCSB, și Viitorul, unde echipa lui Becali a pierdut cu 1-3, Reghe a decis să-și bage jucătorii în cantonament cu două zile înainte de meci, de această dată tehnicianul de 41 de ani a hotărât ca jucătorii pe care-i antrenează să rămână la baza din Berceni doar cu o zi înaintea Eternului Derby.

În derby-ul cu Dinamo, Reghecampf nu se va putea baza pe doi jucători vitali pentru roș-albaștri, având linia de fund "în piuneze". Cum Tamaș este suspendat, iar Bălașa accidentat, antrenorul celor de la FCSB va fi nevoit să improvizeze și să-l folosească pe Mihai Pintlii ca fundaș central.

×
Subiecte în articol: steaua FCSB Laurentiu Reghecampf Dinamo
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close