Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Declarație surprinzătoare a lui Marius Șumudică. ”Mi-a ajuns...”

Declarație surprinzătoare a lui Marius Șumudică. ”Mi-a ajuns...”

Declarație surprinzătoare a lui Marius Șumudică. ”Mi-a ajuns...”
02 Dec 2016   •   12:32

Marius Şumudică şi-a criticat jucătorii, după meciul cu CFR Cluj, scor 1-2, el precizând că unii dintre elevii săi sunt dezinteresaţi şi că Astra Giurgiu pe zi ce trece dă "cu piciorul la găleata" pe care a "umplut-o". Şumudică a mai spus că Astra nu se poate ridica la valoarea unei echipe italiene, astfel că săptămâna viitoare AS Roma îi va da "cu terenul în cap", scrie DigiSport.

"Mi-a ajuns, am albit într-un an jumate aici. Cred că a sosit şi momentul să îmi văd de viaţa mea particulară. Pe mine mă doare. Se ştiu ei (n.r. - jucătorii), nu dau nume, au ajuns prea sus unii dintre ei. Este momentul să se trezească şi să revină cu picioarele pe pământ. (...) Să te pun eu cu telecomanda pe teren? Suntem la Nintendo? Asta e, o să plătească. Unii dezinteresaţi merg înainte, nu îi interesează. Am pierdut şi foarte mulţi jucători, vom mai pierde în iarna asta. E greu, dar asta e. Mă lupt (...)

Am avut un an şi jumătate senzaţional aici, le mulţumesc băieţilor din toate punctele din vedere, dar din păcate pe zi ce trece dăm cu piciorul la găleata pe care am umplut-o. Un campionat catastrofal din toate punctele de vedere. Se poate ca Steaua să ia un punct în ultimele trei meciuri? Îmi pare rău că le dăm şansele echipelor care vin acasă. Mai trebuia să le dăm nişte sarmale, nişte cârnaţi, să se simtă bine de 1 decembrie", a spus Şumudică.

×
Subiecte în articol: Marius Sumudica Astra Giurgiu
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close