Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Deja-vu pentru CFR Cluj. 1-1 cu Oţelul Galaţi, revenind în joc în ciuda unei eliminări (VIDEO)

Deja-vu pentru CFR Cluj. 1-1 cu Oţelul Galaţi, revenind în joc în ciuda unei eliminări (VIDEO)

Deja-vu pentru CFR Cluj. 1-1 cu Oţelul Galaţi, revenind în joc în ciuda unei eliminări (VIDEO)
Sursa foto: yssouf kone
25 Apr 2009   •   22:22

A doua remiză în două partide şi al treilea rezultat de egalitate în ultimele cinci meciuri de Liga 1 o scot, practic, pe campioana CFR Cluj din lupta pentru titlul de campioană. Aflată în acest moment la opt puncte de liderul Dinamo, CFR poate fi mulţumită că a câştigat, totuşi, un punct, după ce a revenit de la 0-1 cu un om în minus după eliminarea lui Gabi Mureşan, beneficiind exact de situaţia care a privat-o de o victorie în etapa trecută pe stadionul Stelei.
CFR Cluj întâlnea în ultimul meci al zilei de sâmbătă în Liga I o echipă cunoscută pentru apetitul său ofensiv, dar ieşită din formă în acest sezon. Oţelul a venit, însă, cu gânduri mari în Gruia, şi a început meciul cu clare intenţii de a juca fotbal. Clujenii au ratat, însă, primele ocazii, prin Flores şi Dubarbier. Cursul jocului nu a anunţat, însă, în nici un moment evenimentele care aveau să o scuture serios pe CFR până la pauză. Căpitanul Gabi Mureşan a bâlbâit o minge la peste 30 de metri de poarta lui Stăncioiu, iar Sălăgean a profitat şi i-a furat mingea. Internaţionalul român a fost, în acest moment, nevoit să îl faulteze pe gălăţean înainte ca acesta să intre în careu, din postură de ultim apărător. A fost, bineînţeles, cartonaş roşu direct, Jelev a trimis direct în poartă lovitura liberă care a rezultat şi clujenii intrau la cabine cum nu se putea mai prost.

Misiune imposibilă în repriza a doua pentru elevii lui Antonio Conceicao? Nicidecum. Clujenii au început să atace, Culio, Dubarbier şi Alcantara ratând unul după altul. În minutul 19 al reprizei secunde a venit, însă, şi răsplata pentru gazde. Dubarbier l-a lansat pe Yssouf Kone într-o poziţie suspectă de offside, iar atacantul a înaintat nestingherit pe stânga, şutând la colţul lung şi restabilind egalitatea pe tabelă. CFR reuşea egalarea la fel cum reuşise Steaua chiar împotriva lor, în etapa precedentă, în Ghencea. Era minutul 64 şi gazdele aveau timp destul pentru a forţa o victorie.

Finalul partidei s-a jucat pe contre, dar nici una dintre echipe nu a reuşit să marcheze golul decisiv. Yssouf Kone şi-a permis, chiar, să facă spectacol, ridiculizându-i pe fundaşii trimişi în teren de Petre Grigoraş, dar fără efect pe tabelă, şi partida s-a terminat cu un scor de 1-1 care nu avantajează, în mod special, pe nimeni. Totuşi, cu acest punct, Oţelul ajunge la 12 puncte de primul loc retrogradabil şi se poate considera scăpată de emoţiile unui final de campionat tensionat.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Liga I Oţelul Galaţi
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close