Antena 3 CNN Sport Fotbal intern DEMISIE LA FRF! Cine îşi asumă vina după barajul Rapid - Concordia Chiajna

DEMISIE LA FRF! Cine îşi asumă vina după barajul Rapid - Concordia Chiajna

DEMISIE LA FRF! Cine îşi asumă vina după barajul Rapid - Concordia Chiajna
Sursa foto: Foto: GSp.ro
14 Aug 2013   •   14:49

Preşedintele Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori, Dumitru Costin, a demisionat din funcţia de membru al Comitetului Executiv al FRF, a declarat la finalul şedinţei de miercuri, de la Casa Fotbalului, preşedintele clubului Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba.
   
"Dumitru Costin şi-a dat demisia. Nu a spus un motiv anume, dar probabil că l-a apăsat propunerea făcută de dânsul, cu barajul dintre Concordia şi Rapid. El a fost un om cu foarte bune intenţii, însă s-a simţit vinovat de acest lucru. Aşa şi-a motivat dânsul decizia. Foarte multă lume l-a apostrofat şi a vorbit urât la adresa lui şi atunci a considerat că este mai bine să iasă din Comitetul Executiv. Mie îmi pare rău că la prima mea participare am debutat cu o demisie a unul membru al Comitetului Executiv", a spus Horoba, membru în Comitetul Executiv al FRF, citat de Mediafax.
   
Sindicatul fotbaliştilor va avea un reprezentant în Comitetul Executiv al FRF, acesta urmând să fie stabilit în luna septembrie.
   
Dumitru Costin a fost cel care a propus în Comitetul Executiv al FRF disputarea unui meci de baraj pentru menţinerea în primul eşalon, între echipa Rapid, care nu a îndeplinit criteriul financiar din manualul de licenţiere, şi Concordia Chiajna, formaţia retrogradată sportiv cel mai bine clasată (locul 15 în sezonul precedent). Propunerea sa a fost adoptată cu şapte voturi pentru şi unul împotrivă, dar a fost apoi desfiinţată de TAS, care cerut FRF după două etape disputate din Liga I să reintroducă Concordia Chiajna în primul eşalon în locul Rapidului, deşi giuleştenii câştigaseră barajul cu 2-1.

×
Subiecte în articol: dumitru costin Rapid Concordia Chiajna
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close