Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Denis Alibec, explicații pentru fani: Mereu am dat totul

Denis Alibec, explicații pentru fani: Mereu am dat totul

Denis Alibec, explicații pentru fani: Mereu am dat totul
Sursa foto: Foto: Facebook/Steaua Bucuresti
12 Sep 2017   •   18:15

Denis Alibec cere sprijinul fanilor FCSB, înaintea debutului în grupele Europa League, joi, împotriva cehilor de la Viktoria Plzen.

Atacantul își explică și reacțiile necontrolate, motivând că sunt provocate de ambiție. 

Alibec a fost protagonistul mai multor ieșiri nervoase de la începutul sezonului, perioadă în care nu a marcat în campionat și în care a avut un conflict deschis cu Mihai Stoica.

”Mi se intampla sa fiu uneori nervos pe teren. Imi pare rau daca am avut vreo reactie necontrolata, dar daca se intampla asta e pentru ca imi doresc foarte multe. ;)

Imi doresc sa-mi iasa jocul, imi doresc sa ajut echipa, imi doresc victorii si rezultate bune, atat in cupele europene, cat si in Liga 1 si Cupa Romaniei. Vreau sa castig cat mai multe trofee cu Steaua si sa fac perfomanta. ?

De fiecare data intru pe teren si dau totul. Poate uneori imi ies toate, alteori mai putine, dar nu pot sa va asigur decat ca eu fac tot ce pot pentru ca la sfarsitul jocului sa pot spune: Am dat totul! Indiferent care a fost rezultatul jocului sa ne aplaudam reciproc prividu-ne in ochi. ????

Joi e primul meci din grupele Europa League si sper sa veniti cat mai multi la stadion. Avem nevoie de un stadion plin si sa luptam alaturi de voi pentru victorie! Forza Steaua!” a scris Alibec pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Denis Alibec FCSB steaua
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close