Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Derby nebun în Giulești. Academia Rapid înfruntă Steaua Armatei. Incidente în tribune!

Derby nebun în Giulești. Academia Rapid înfruntă Steaua Armatei. Incidente în tribune!

Derby nebun în Giulești. Academia Rapid înfruntă Steaua Armatei. Incidente în tribune!
Sursa foto: foto: Telekom Sport
14 Oct 2017   •   19:10

Update: Academia Rapid-CSA Steaua 1-1. Predescu deschide scorul printr-o scăriță, din penalty! Daniel Pancu iese de pe teren, ușor accidentat. Antrenorul Turciei, Mircea Lucescu, e în tribune! Daniel Niculae egalează!

Incidente la meciul din Liga a IV-a dintre Academia Rapid și CSA Steaua. Primele incidente au avut loc la intrarea în sectorul steliștilor, unde a avut loc o încăierare cu jandarmii, dar lucrurile au degenerat în tribune, acolo fanii celor două echipe au venit burdușiți de petarde și fumigene pe care au început să le arunce pe teren.

În cele din urmă, meciul a fost oprit, dar a fost reluat după puțin timp.

 

 

 Peste 300 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică cu ocazia meciului de fotbal dintre AS Academia Rapid şi CSA Steaua, din cadrul Ligii a IV-a, care se va disputa sâmbătă pe stadionul "Valentin Stănescu" din Capitală, începând cu ora 19,15.

"Suporterilor oaspeţi le-au fost puse la dispoziţie 1.000 de bilete de către organizatorul competiţiei", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Jandarmeriei Municipiului Bucureşti (DGJMB) transmis, vineri, AGERPRES.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

 Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii public, iar deplasarea acestora către stadion să se facă individual sau în grupuri mici, pentru a evita perturbarea traficul rutier, tulburarea ordinii publice sau posibilitatea producerii altor incidente pe traseele de deplasare.

"Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 17,00, doar pe bază de bilete sau invitaţii, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces", se arată în comunicat.

 Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice, aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

×
Subiecte în articol: CSA Steaua
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close