Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Descinderi la clubul Pandurii Tg. Jiu, acuzat că a făcut cheltuieli nejustificate

Descinderi la clubul Pandurii Tg. Jiu, acuzat că a făcut cheltuieli nejustificate

Descinderi la clubul Pandurii Tg. Jiu, acuzat că a făcut cheltuieli nejustificate
de M.T.    |    10 Iul 2013   •   11:19

Mai mulţi poliţişti şi comisari ai Gărzii Financiare din Gorj au descins, miercuri dimineaţă, la sediul clubului Pandurii din Târgu Jiu pentru a verifica o serie de acte financiar-contabile, în baza unei plângeri depuse de către conducerea Complexului Energetic Oltenia.

Plângerea vizează faptul că şefii Complexului Energetic Oltenia nu ar avea acces la documentele contabile ale clubului, complexul fiind finanţatorul principal al echipei de fotbal.

Anterior, managerul privat al CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, declarase că preşedintele clubului, Marin Condescu, refuză să îi pună la dispoziţie actele financiar-contabile pe care i le-a solicitat, motiv pentru care a şi anunţat că pe 19 iulie ar urma să aibă loc o şedinţă a Adunării Generale a Acţionarilor, în care va fi votată schimbarea lui Condescu din fruntea clubului.

Descinderile de la club se fac în absenţa lui Marin Condescu, acesta fiind plecat la Bucureşti cu probleme sindicale.

Potrivit Mediafax, reprezentanţii Complexului Energetic Oltenia au anunţat, la jumătatea lunii mai, că au dat în judecată Clubul Pandurii Târgu Jiu pentru a recupera 18,8 milioane de lei, sumă pe care echipa de fotbal ar fi primit-o, în perioada 2009 - 2011, în mod nelegal de la unităţi din minerit şi energie, cu titlu de finanţare.


×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close