Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Deşi are doar 10 ani, Hagi Jr. este curtat deja de granzii Steaua şi Dinamo

Deşi are doar 10 ani, Hagi Jr. este curtat deja de granzii Steaua şi Dinamo

Deşi are doar 10 ani, Hagi Jr. este curtat deja de granzii Steaua şi Dinamo
Sursa foto: Ianis Hagi
09 Feb 2009   •   16:27

Imediat ce relaţia bună dintre Gheorghe Hagi şi oficialii clubului din Ştefan cel Mare s-a materializat într-un acord privind aducerea de tinere talente de către "Rege" la Dinamo, Cristi Borcea caută să dea o altă lovitură de imagine. Profitând de faptul că Hagi este în relaţii foarte reci cu conducerea din Ghencea, Borcea intenţionează să îl convingă pe aceasta să-şi înscrie fiul, Ianis Hagi (10 ani), la clubul alb-roşu. Cu toate acestea, şi steliştii sunt interesaţi de talentatul copil.
Juniorul de zece ani al lui Gheorghe Hagi nu duc e lipsă de oferte, Dinamo şi Steaua fiind deja pe urmele lui. Mai repede s-a mişcat Cristi Borcea, care a declarat pentru prosport.ro că îl vrea pe Ianis în tricoul lui Dinamo cel târziu la vârsta de 14 ani.
?Vreau ca la 14 ani acest copil să debuteze în tricoul lui Dinamo. Este foarte talentat, poate ajunge mare?, a declarat Borcea, încrezător în talentul copilului cu un "Pedigree" de învidiat.
Steliştii nu stau, însă, cu mâinile în sân. Încurajaţi de faptul să, indiferent de relaţia cu patronul Gigi Becali, Gheorghe Hagi se simte mai apropiat sufleteşte de Steaua, dar şi de faptul că Ianis este suporter înfocat al echipei militare, fostele glorii ale Stelei nici nu concep ca viitorul fotbalist să ajungă în curtea rivalilor de moarte. Ei se bazează pe faptul că îi cunosc cu certitudine intenţiile părintelui copilului, care îl vrea la clubul la care s-a afirmat şi el.
"Gică ţine foarte mult la Steaua şi acolo ar alege să-l dea?, a declarat cu încredere fostul antrenor al "Regelui", Emerich Ienei, pentru sursa citată.
De aceeaşi părere este şi fostul căpitan stelist, Liţă Dumitru:
?Nu va ajunge în niciun caz la Dinamo?.
Nici Miodrag Belodedici nu îşi pune problema ca Borcea să aibă câştig de cauză:
!Borcea îl vrea pe Ianis? Nu poate să-l forţeze nimeni pe copil să meargă la Dinamo. Fiul lui Gică e stelist şi nu există posibilitatea să joace pentru rivali?.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close