Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dezamăgire în Ghencea. În ciuda eforturilor depuse, Emeghara ar putea fi nevoit să se lase fotbal

Dezamăgire în Ghencea. În ciuda eforturilor depuse, Emeghara ar putea fi nevoit să se lase fotbal

Dezamăgire în Ghencea. În ciuda eforturilor depuse, Emeghara ar putea fi nevoit să se lase fotbal
Sursa foto: ifeanyi emeghara
19 Mar 2009   •   10:36

Cele mai negre gânduri ale fundaşului stelist Ifeanyi Emeghara s-ar putea adeveri. Din păcate, nigerianul s-ar putea retrage din fotbal la doar 25 de ani, pe care îi va împlini pe 24 martie, după ce doctorii de la clinica de la Bologna sunt foarte rezervaţi în privinţa recuperării complete. Jucătorul a suferit, deja, două operaţii la meniscul extern al genunchiului drept şi trebuia să revină la antrenamente în această lună.
Marius Lăcătuş declara la începutul sezonului, plin de speranţă, că la începutul returului va putea să se bazeze în apărare şi pe Emeghara. Planurile i-au fost date, însă, peste cap, după ce perioada de indisponibilitate a jucătorului pare că se prelungeşte la nesfârşit. Radu Paligora, medicul Stelei, de va duce la Bologna, unde a fost chemat de renumitul medic italian Maurillo Marccaci de la clinică pentru a vorbi despre speranţele pe care steliştii şi jucătorul le mai pot avea, anunţă prosport.
?Din păcate, m-am entuziasmat la începutul sezonului şi am spus că Emeghara va reveni la începutul lui martie la antrenamentele Stelei. Se vede că am cobit deoarece am aflat că au apărut unele probleme legate de starea de sănătate a lui Emeghara. Radu Paligora va pleca la Bologna pentru a discuta cu medicii despre situaţia jucătorului şi unde sperăm să afle mai multe?, a confirmat şi tehnicianul Marius Lăcătuş.
Temerile steliştilor sunt întemeiate, doctorul Marccaci declarând pentru sursa amintită:
?Noi am făcut tot ce am putut în legătură cu problemele lui Emeghara. Nu cred că va reveni prea curând pe teren. Mai multe informaţii voi oferi medicilor Stelei pe care îi aştept în Italia".
Emeghara nu a apucat să apară decât în 17 partide pentru Steaua, dintre care 12 în campionat şi retul în Champions League, unde a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei în sezonul 2007 - 2008, împreună cu portarul Zapata.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Steaua Marius Lacatus
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close