Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dezvăluiri despre decesul fotbalistului Patrick Ekeng: ”Nu stăm noi la mila banilor lui Dinamo! Încă așteptăm adevărul”

Dezvăluiri despre decesul fotbalistului Patrick Ekeng: ”Nu stăm noi la mila banilor lui Dinamo! Încă așteptăm adevărul”

Dezvăluiri despre decesul fotbalistului Patrick Ekeng: ”Nu stăm noi la mila banilor lui Dinamo! Încă așteptăm adevărul”
03 Mai 2017   •   12:36

Fratele lui Patrick Ekeng, Jack, a făcut dezvăluiri despre decesul fostului dinamovist: ”Nu stăm noi la mila banilor lui Dinamo! Suferim în tăcere. Încă așteptăm să aflăm adevărul”. 

Jack Ekeng a vorbit despre viața pe care o are după pierderea fratelui său, despre vinovații acestei tragedii, dar și despre relația pe care familia o are cu clubul Dinamo.

”Pentru noi, familia lui Patrick, timpul parcă s-a oprit când l-am pierdut. Dacă pot spune asta, și o spun, moartea lui Patrick și durerea de a-l pierde în circumstanțe atât de tragice rămân foarte vii în viețile noastre. Durerea, lacrimile, tristețea nu se pot șterge. Ce-aș mai da să-l mai avem alături! Noi, familia, am ales să ne refugiem în rugăciune și tăcere din 6 mai 2016 încoace. În tăcere noi suferim, în tăcere noi plângem. În tăcere așteptăm să cunoaștem ce s-a întâmplat cu adevărat în ziua morții fratelui meu pe terenul echipei Dinamo Bucuresti, dar și în afara acestuia. Suntem singuri în suferința noastră, dar în același timp, pentru că suntem demni, nu strigăm!”, a declarat Jack Ekeng pentru Libertatea.ro.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close