Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Diferenţă de generaţii. Cornel Dinu: "Noi beam şpriţ curat, nu whisky cu Redbull"

Diferenţă de generaţii. Cornel Dinu: "Noi beam şpriţ curat, nu whisky cu Redbull"

Diferenţă de generaţii. Cornel Dinu: "Noi beam şpriţ curat, nu whisky cu Redbull"
Sursa foto: bzi.ro
12 Oct 2010   •   11:22

Cornel Dinu a explicat, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, care sunt principalele diferenţe dintre fotbaliştii de azi şi cei din generaţia sa, atât pe teren cât şi în afara lui.

În aşteptarea derby-ului dintre Dinamo şi Steaua, Cornel Dinu şi-a amintit că pe vremea lui "era o concurenţă profesională în vestiar atât la Steaua, cât şi la Dinamo". "Nu ajungeau jucători la nici una dintre cele două echipe care să nu aibă tot bagajul tehnic în stăpânire. Un exemplu grăitor e faptul că atât la Dinamo, cât şi la Steaua, nu existau fundaşi care să nu ştie să deposedeze sau atacanţi care să nu stăpânească arta driblingului. Spre deosebire de actualitatea tricoloră, unde Bilaşco şi Daniel Niculae nu ştiu să dribleze, dar sunt la prima reprezentativă", a declarat Dinu.

Jucătorilor de azi le lipseşte dragostea faţă de club, mai spune oficialul dinamovist, care consideră că profesionalismul de care vorbesc cei din generaţia actuală nu se vede. "Jucătorii generaţiei mele aveau mult mai mult profesionalism în privinţa execuţiilor tehnice, a comportamentului începînd cu lovirea mingii şi a tratării meciurilor. Noi am trăit într-o altă societate şi ne ocupam altfel şi timpul liber. Noi beam un şpriţ curat, alături de scriitori şi profesori, în nici un caz nenorocirile de azi, gen whisky cu Redbull. Cei de acum caută zgomotul carierei de piatră, nu liniştea şuetei subţiri şi prieteneşti cu adevărat", a spus Cornel Dinu.

Antena3.ro

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close