Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Din nou în epoca cenuşie. Steaua închide Peluza Sud şi dă biletele pe baza actelor de identitate

Din nou în epoca cenuşie. Steaua închide Peluza Sud şi dă biletele pe baza actelor de identitate

Din nou în epoca cenuşie. Steaua închide Peluza Sud şi dă biletele pe baza actelor de identitate
Sursa foto: stadion steaua
10 Mar 2010   •   11:36

Doar o etapă a rezistat liniştea în Ghencea. Sau nici atât, dacă ne luăm după evenimentele petrecute la partida din deschiderea returului, acasă cu Ceahlăul Piatra-Neamţ. Pentru a evita ca galeria de la Peluza Sud să îl conteste în continuare, patronul Gigi Becali a decretat închiderea respectivei zone la partida cu Oţelul Galaţi. Mai mult, biletele nu se vor mai da, ca la ultimul meci, fără act de identitate, iar cei care vor să vadă meciul vor trebui să ia cu ei documentele.
Partida de vineri, 12 martie, se va juca din nou fără suporteri la Peluza Sud, lucru comunicat chiar de către conducerea clubului pe site-ul oficial. Odată cu această schimbare, conducerea a anunţat revenirea la celelalte reguli devenite clasice în mandatul lui Mihai Stoichiţă. Suporterii pot cumpăra câte maxim un bilet, în timp ce elevii, studenţii, pensionarii şi femeile au acces liber în interiorul stadionului.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ghencea steaua Gigi Becali acces
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close