Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo a făcut primul transfer din această vară: Dorel Stoica a semnat pe doi ani

Dinamo a făcut primul transfer din această vară: Dorel Stoica a semnat pe doi ani

Dinamo a făcut primul transfer din această vară: Dorel Stoica a semnat pe doi ani
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    03 Aug 2011   •   11:10

Dinamo a anunţat marţi primul transfer pe care l-a făcut în această vară. Formaţia din Ştefan cel Mare l-a achiziţionat pe Dorel Stoica, declarat jucător liber de contract după dezafilierea Universităţii Craiova.

Dorel Stoica (32 de ani) a semnat un contract valabil pe două sezoane cu alb-roşii şi va efectua primele antrenamente alături de noii săi colegi încă de miercuri.

Sunt extrem de bucuros că am ajuns la Dinamo. Sunt fotbalist profesionist şi din acest moment mă gândesc doar la obiectivele echipei. Sper din tot sufletul să câştig un campionat cu Dinamo pentru că în cariera mea nu am cunoscut niciodată bucuria câştigării unui trofeu la echipele la care am evoluat”, a spus fostul căpitan al Craiovei, care în debutul sezonului trecut a jucat şi la Steaua.

Cristi Borcea s-a arătat încântat de transferul lui Stoica la Dinamo, spunând că echipa avea nevoie de un asemenea jucător.

Dinamo are nevoie de valoarea şi experienţa lui Dorel Stoica. Mă bucur că am reuşit transferul unui jucător valoros, pe care am vrut să-l aduc în Ştefan cel Mare de doi ani. Sunt sigur că va face performanţă aici”, a declarat preşedintele executiv al „câinilor”.

Dorel Stoica fusese numit în această vară antrenor-jucător la Univeristatea Craiova, însă dezafilierea oltenilor l-a determinat să plece şi să accepte oferta lui Dinamo.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close