Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo a învins pe FC Braşov prin dubla lui Marius Alexe

Dinamo a învins pe FC Braşov prin dubla lui Marius Alexe

Dinamo a învins pe FC Braşov prin dubla lui Marius Alexe
de M.T.    |    25 Feb 2013   •   09:03

Dubla lui Marius Alexe s-a dovedit decisivă pentru Dinamo, care s-a impus cu 2-1 pe teren propriu în faţa celor de la FC Braşov, în etapa a 20-a din Liga I.

Atacantul dinamovist a înscris cele două goluri în prima repriză, mai întâi din apropiere, după o respingere a portarului advers, apoi dintr-un penalty acordat după ce Bârsan l-a faultat în careu pe Curtean.

Pentru oaspeţi, care au evoluat în inferioritate numerică din minutul 40, după eliminarea lui Munteanu, a marcat Georgian Păun în debutul părţii secunde, acelaşi jucător fiind aproape să egaleze cu 13 minute înainte de final, atunci când a trimis în bară din apropiere.

Într-o altă partidă din Liga I disputată duminică, Petrolul Ploieşti a câştigat cu 1-0 la Galaţi, în faţa Oţelului, unicul gol al întâlnirii fiind înscris de Bokila.

Tot cu 1-0 s-a impus şi Rapid pe terenul lui CSMS Iaşi, într-un meci disputat sâmbătă, la fel ca şi Pandurii Tg. Jiu la Piatra Neamţ, în partida care a consemnat debutul lui Cristi Pustai pe banca gorjenilor.

La primul său meci în tricoul lui CS Severin, Florin Costea a transformat un penalty şi a adus un punct oltenilor la Chiajna, în rimp ce Gaz Metan Mediaş a câştigat, vineri, primul meci oficial al sezonului de primăvară, 3-1 cu Gloria Bistriţa.

Rezultate Liga I, etapa a 20-a


Gaz Metan - Gloria Bistriţa 3-1 (Llullaku 32, Bawab 45+1, 60 pen / Antonache 34)
Concordia Chiajna - CS Severin 1-1 (Ispir 18 pen / Fl. Costea 58 pen)
Ceahlăul - Pandurii 0-1 (Matulevicius 28)
CSMS Iaşi - Rapid 0-1 (Creţu 4 autogol)
Oţelul Galaţi - Petrolul 0-1 (Bokila 80)
Dinamo - FC Braşov 2-1 (Alexe 18, 33 pen / Păun 60)


×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close