Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo a luat înapoi tricoul lui Hâldan de la preşedintele Honda România

Dinamo a luat înapoi tricoul lui Hâldan de la preşedintele Honda România

Dinamo a luat înapoi tricoul lui Hâldan de la preşedintele Honda România
Sursa foto: nicolae badea
01 Apr 2010   •   22:08

Conducerea clubului Dinamo a fost pusă în situaţia jenantă de a-i cere preşedintelui Honda România, Hirohito Kani, tricoul cu numărul 11, pe care acesta îl primise de la preşedintele CA, Nicolae Badea. Oficialul constructorului japonez a declarat că nu îl deranjează deloc situaţia şi că este onorat că poate respecta memoria lui Cătălin Hâldan, al cărui număr a fost retras de Dinamo.
"Doresc sã respect memoria lui Cătălin, acum că ştiu semnificaţia specială a acestui număr. Aşadar, a fost o adevarată onoare să pot face acest gest. Cred foarte mult în parteneriatul cu FC Dinamo", a declarat Kani, potrivit site-ului clubului din Ştefan cel Mare, fcdinamo.ro.
Oficialii lui Dinamo i-au dat lui Kani tricoul cu numărul 11 la perfectarea parteneriatului cu Honda, nerealizând greşeala pe care o fac. Fanii au reacţionat vehement şi le-au reproşat lui Badea şi compania ceea ce făcuseră, iar greşeala a fost corectată chiar în prezenţa fratelui fostului căpitan, Cristi Hâldan.
"Am fost prezent la întâlnirea dintre domnul Badea şi domnul Kani, pentru a nu exista alte suspiciuni. M-a impresionat reacţia preşedintelui Badea, iar domnul Hirotomo Kani a înţeles perfect ce înseamnă Cătălin Hâldan pentru toti dinamoviştii", a declarat Cristi Hâldan pentru sursa citată.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo honda tricou
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close