Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo a obţinut a treia victorie în 2013, 2-0 cu Concordia Chiajna

Dinamo a obţinut a treia victorie în 2013, 2-0 cu Concordia Chiajna

Dinamo a obţinut a treia victorie în 2013, 2-0 cu Concordia Chiajna
de M.T.    |    12 Mar 2013   •   09:24

Dinamo îşi continuă parcursul perfect din 2013, echipa din Ştefan cel Mare obţinând al treilea succes din 2013, 2-0 cu Concordia Chiajna.

Alb-roşii s-au impus cu două goluri marcate pe final de Axente (86) şi Cosmin Matei (90+4) şi au urcat pe locul 4 în clasamentul Ligii I, trecând peste Petrolul şi FC Vaslui.

Partida de pe stadionul Dinamo a avut şi două eliminări, câte una pentru fiecare echipă.

Gazdele au rămas în inferioritate numerică în minutul 76, după ce Nica a primit al doilea cartonaş galben pentru un fault la Zuluf.

Concordia a rămas de asemenea în 10 jucători în minutul 83, arbitrul Istvan Kovacs leliminându-l direct pe Sorin Paraschiv pentru o lovitură cu cotul în faţă aplicată lui Cătălin Munteanu.

Într-o altă partidă disputată luni, ultima clasată, Gloria Bistriţa, a ţinut-o în şah pe FC Vaslui, chiar pe terenul moldovenilor, meciul încheindu-se la egalitate, scor 1-1.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 2, prin Bucur, formaţia pregătită de Viorel Hizo, eliminat pentru proteste la adresa arbitrajului, reuşind să salveze un punct în prelungiri, atunci când Sânmărtean a transformat un penalty acordat uşor de centralul Marcel Bârsan.

Tot luni, Universitatea Cluj a câştigat meciul de pe teren propriu cu CS Severin, scor 1-0, unicul gol fiind marcat de Buleică, şi a ieşit din zona locurilor retrogradabile, acolo unde a ajuns Ceahlăul.


×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close