Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo a pierdut returul cu Vorskla Poltava, scor 2-3, şi a fost eliminată din Europa League

Dinamo a pierdut returul cu Vorskla Poltava, scor 2-3, şi a fost eliminată din Europa League

Dinamo a pierdut returul cu Vorskla Poltava, scor 2-3, şi a fost eliminată din Europa League
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    25 Aug 2011   •   20:10

Dinamo a ratat calificarea în grupele Europa League, după ce a pierdut pe teren propriu, scor 2-3, meciul disputat cu Vorskla Poltava în manşa secundă a play-off-ului competiţiei. Alb-roşii fuseseră învinşi şi în partida tur din Ucraina, scor 1-2.

 
Prima ocazie a partidei din Ştefan cel Mare le-a aparţinut oaspeţilor, care au trecut pe lângă gol prin fundaşul central Chesnakov. Replica dinamoviştilor a venit mai întâi prin Torje, care a lovit bara din lovitură liberă, pentru ca Bakaj şi Kone să rateze incredibil din apropiere în decurs de câteva secunde.
 
Contrar cursului jocului, Vorskla a deschis scorul în minutul 37, prin Januzi, care a profitat de dezorganizarea din apărarea „câinilor” la o fază fixă şi a împins mingea în poartă din apropiere. Ucrainienii nu au intrat însă la vestiare în avantaj, pentru că Torje a ţinut să le lase o amintire plăcută fanilor dinamovişti înainte de a pleca la Udinese şi a egalat cu o execuţie a la Cristiano Ronaldo din lovitură liberă.
 
Repriza a doua a fost un adevărat coşmar pentru elevii lui Liviu Ciobotariu, care, după ce au scăpat cu bine la ocazia lui Oberemko, au primit două goluri în decurs de cinci minute de la Baranik, abia intrat pe teren, care au închis practic problema calificării.

Reuşita din ultimul minut a lui Ţucudean nu a mai contat decât pentru statistică, Dinamo adaugând un alt nume necunoscut pe lista echipelor care o elimină din Europa.
 
Dinamo: Bălgrădean - L. Rus, Scarlatache (D. Stoica 46), Moţi, Diabate - Torje (Cazacu 84), D. Kone, C. Munteanu, Bakaj (Ţucudean 53) - L. Ganea, Dănciulescu
 
Vorskla: Dolganskiy - Matveyev, Dallku, Krasnopyorov, Bezus (Oberemko 46), Markoski, Kryvosheyenko, Januzi (Barannik 64), Selin, Chesnakov, Rebenok (Gromov 82).

 

×
Subiecte în articol: Dinamo Gabriel Torje
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close