Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo a pierdut şi returul cu Metalist Harkov, scor 1-2, şi a fost eliminată din Europa League

Dinamo a pierdut şi returul cu Metalist Harkov, scor 1-2, şi a fost eliminată din Europa League

Dinamo a pierdut şi returul cu Metalist Harkov, scor 1-2, şi a fost eliminată din Europa League
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    30 Aug 2012   •   23:10

Minunea la care au visat Dinamo şi suporterii săi nu s-a produs. Echipa din Ştefan cel Mare a pierdut returul cu Metalist Harkov, scor 1-2, după ce pierduse şi la Bucureşti (0-2), în prima manşă.

Elevii lui Dario Bonetti au deţinut iniţiativa în debutul întâlnirii, dar ucrainienii au ştiut să profite de prima şansă ivită şi au deschis scorul prin Blanco, în minutul 29.

Speranţele "câinilor" au fost ţinute în viaţă de golul splendid marcat de Curtean în minutul 52, atunci când fostul jucător de la Gaz Metan şi Poli Timişoara a egalat cu un voleu perfect executat din marginea careului.

După doar opt minute, Metalist a revenit însă în avantaj, Cristaldo învingându-l pe Bălgrădean după o centrare foarte bună a lui Edmar.

Gazdele au dominat clar finalul întâlnirii, portarul alb-roşilor fiind obligat să intervină decisiv în câteva situaţii, iar Dinamo a încheiat partida şi în inferioritate numerică, Steliano Filip fiind eliminat direct pentru un fault dur.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close