Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo a revenit după ce a fost condusă şi a câştigat derbyul cu Rapid, scor 2-1

Dinamo a revenit după ce a fost condusă şi a câştigat derbyul cu Rapid, scor 2-1

Dinamo a revenit după ce a fost condusă şi a câştigat derbyul cu Rapid, scor 2-1
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    23 Oct 2012   •   11:35

Dubla lui Marius Alexe a ajutat-o pe Dinamo să revină după ce a fost condusă şi să câştige cu 2-1 derbyul cu Rapid, restanţă din etapa a 4-a din Liga I.

Giuleştenii au deschis scorul în minutul 30, prin Daniel Pancu, atacantul rapidist învingându-l pe Băldrădean cu un şut la colţul scurt, după o pasă excelentă a lui Teixeira.

Alb-roşii au reuşit să egaleze în chiar ultimul minut al primei rerpize, atunci când centrarea lui Alvarez a fost respinsă de Pecanha doar până la Alexe, care a înscris din apropiere.

Rezultatul final a fost stabilit în minutul 62 de acelaşi Alexe, care a transformat penaltyul acordat de Cristi Balaj la henţul comis în careu de Ştefan Grigorie.

În urma acestei victorii, Dinamo s-a apropiat la 8 puncte de liderul Steaua şi a urcat pe locul 5 al clasamentului din Liga I, în timp ce Rapid continuă să se afle pe poziţia a opta, cu doar 18 puncte.

„Eu zic că am câştigat meritat. Sunt bucuros că am marcat şi e important că echipa a câştigat. Treceam şi noi şi ei printr-o perioadă proastă, eu sper ca această victorie să ne aducă şi alte rezultate bune în următoarele meciuri şi să venim cât mai în faţă. Eu o să sper la titlu până la final”, a declarat Alexe, eroul partidei, la final.

De cealaltă parte, prin vocea preşedintelui Constantin Zotta, giuleştenii au acuzat maniera de arbitraj a lui Cristi Balaj: „Lui Balaj am mai multe să-i reproşez şi voi face un memoriu şi un raport. La primul gol primit a fost un fault la Pecanha. În apropierea minutului 80, am avut penalti la Ilijoski. Nouă nu ne-a dat un fault la Pancu la 20 de metri, iar apoi a dat uşor un fault din care au scos penaltiul. S-a văzut o balanţă în arbitrajul lui Balaj. Nu spun că am jucat senzaţional, dar aceste greşeli au fost evidente”.

Tot luni a avut loc şi ultimul meci din etapa a 12-a, CSMS Iaşi întâlnind pe teren propriu pe Concordia Chiajna. Ilfovenii s-au impus cu 1-0, graţie golului marcat de Welington, în minutul 62. Prin victoria obţinută în Moldova, elevii lui Ilie Stan au urcat pe locul 9, cu 18 puncte.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close