Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo câştigă clar la Buzău, scor 3-1, şi profită de paşii greşiţi ai rivalelor (VIDEO)

Dinamo câştigă clar la Buzău, scor 3-1, şi profită de paşii greşiţi ai rivalelor (VIDEO)

Dinamo câştigă clar la Buzău, scor 3-1, şi profită de paşii greşiţi ai rivalelor (VIDEO)
Sursa foto: niculescu si danciulescu
22 Mar 2009   •   18:40

Tehnicianul Mircea Rednic a revenit la formula câştigătoare testată în perioada de pregătire şi în primul meci al returului, aceea cu trei atacanţi, şi inspirat a fost! Toţi cei trei atacanţi trimişi de "Puriu" în teren din primul minut au marcat, Niculescu, Niculae şi Dănciulescu reuşit toţi să asigure o victorie lejeră pentru liderul din Liga 1, care are acum un avans de patru puncte în faţa Unirii Urzicei în clasament.
Atacanţii "câinilor" au reuşit o partidă pe cinste împotriva unei echipe Gloria Buzău care câştigase primul său meci în actuala ediţiei de Liga 1 etapa trecută, la Galaţi, dezamăgind publicul care a venit în număr mare la partida de duminică. Buzoienii nu au emis pretenţii în nici un moment al meciului, singura sa realizare fiind că a împiedicat jocul de pase al dinamoviştilor care a venit în minutul 10 al meciului.
Claudiu Niculescu a obţinut o lovitură de la 11 metri în minutul 10, după o acţiune reuşită pe partea stângă şi tot el şi-a asumat responsabilitatea transformării acesteaia. Nici o problemă, însă, pentru fotbalistul revenit în această iarnă în Ştefan cel Mare şi scorul era deja 1-0 pentru Dinamo.

La jumătate de oră de la primul fluier Marius Niculae a confirmat şi el pentru Dinamo, marcând în urma unui corner de pe stânga bătut de Adrian Cristea. "Săgeată" a ajuns primul la minge şi a marcat golul al doilea pentru "câini".

Prima repriză s-a terminat tensionat, gazdele cerând eliminarea lui Torje după un fault foarte dur, o intrare direct pe glezna unui adversar. A fost doar cartonaş galben şi echipele au intrat la cabine cu scorul de 2-0.
Dănciulescu nu putea să rămână restant aşa că a marcat şi el pentru Dinamo, în minutul 62. Atacantul dinamovist l-a executat pe Mincă cu mult sânge rece, trimiţând o torpilă de la marginea careului direct în vinclul din stânga. De menţionat este că "Danciu" a şutat cu piciorul cu care se simte mai puţin confortabil, cel stâng. Şocul a fost unul prea puternic pentru gazde, care nu au reuşit să pună în pericol victoria lui Dinamo, în ciuda golului marcat pe final de Gueye Mansour, senegalezul căruie îi prieşte să marcheze împotriva echipelor cu nume din România.

Rednic se arată inspirat, dând peste nas conducătorilor echipei, care au criticat dur jocul echipei după remizele cu Gaz Metan Mediaş şi CS Otopeni.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close