Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo câştigă cu 5-1 la Ploieşti şi revine pe primul loc în Liga I

Dinamo câştigă cu 5-1 la Ploieşti şi revine pe primul loc în Liga I

Dinamo câştigă cu 5-1 la Ploieşti şi revine pe primul loc în Liga I
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    25 Sep 2011   •   23:40

Petrolul Ploieşti şi-a inaugurat oficial noul stadion cu o înfrângere la scor în faţa lui Dinamo. Echipa lui Liviu Ciobotariu s-a impus cu 5-1 şi revine astfel pe primul loc în clasamentul Ligii I, cu un avans de trei puncte faţă de CFR Cluj.

 
Alb-roşii şi-au arătat intenţiile încă din debutul partidei, ratarea lui Niculae din minutul 2 anunţând deschiderea scorului reuşită de Moţi după numai zece minute. Oapeţii au continuat să fie mai periculoşi, iar Dănciulescu, reluare din foarfecă pe lângă, şi Bakaj au trecut pe lângă golul de 2-0. În tot acest timp, ploieştenii i-au dat o singură dată emoţii lui Bălgrădean, la şansa irosită de Komazec.
 
Dinamo a reuşit să-şi dubleze avantajul înainte de pauză, când Djakaridja Kone a profitat de indecizia fundaşilor petrolişti şi de ieşirea greşită a lui Zendeli pentru a marca în poarta goală.
 
Elevii lui Răchită au revenit mai decişi de la vestiare, dar ocaziile importante au aparţinut tot oaspeţilor Cătălin Munteanu, Bakaj şi Marius Niculae au ratat pe rând din situaţii favorabile, înainte ca meciul să intre în ultimele zece minute, în care s-au marcat patru goluri.
 
Dănciulescu a făcut 3-0 în minutul 80, cu un şut superb de la marginea careului, pentru ca Mitea să reducă din diferenţă după numai două minute. Speranţele prahovenilor într-o revenire spectaculoasă au fost însă ucise imediat de dubla lui Marius Niculae, care a finalizat două contraatacuri consecutive în care apărarea Petrolului a fost inexistentă pentru a stabili rezultatul final.
 
Petrolul: Zendeli - Străuţ, Melinte, Barbu, P.Stoica - Enescu (Apostu 46) - Fl. Dumitru, Negru, Borza (Mitea 75), Opriţa - Komazec (Roman 46)
 
Dinamo: Bălgrădean - Luchin, Scarlatache, Moţi, Diabate - Rus, Kone, C. Munteanu (Pătraşcu 88), Bakaj (Alexe 70) - Dănciulescu, M. Niculae (Ţucudean 85).
 

×
Subiecte în articol: Liga I Dinamo Petrolul Ploieşti
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close