Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo câştigă din nou în amicale. Doar remiză pentru Steaua, înfrângeri pentru U Cluj şi FC Braşov

Dinamo câştigă din nou în amicale. Doar remiză pentru Steaua, înfrângeri pentru U Cluj şi FC Braşov

Dinamo câştigă din nou în amicale. Doar remiză pentru Steaua, înfrângeri pentru U Cluj şi FC Braşov
Sursa foto: Foto: gsp.ro
05 Iul 2011   •   09:49

Dinamo a obţinut a doua victorie consecutivă în meciurile amicale din această vară. După ce au învins cu 2-1 pe FC Basel, alb-roşii au trecut cu acelaşi scor de Maccabi Haifa, deşi au fost conduşi la pauză.

 
Israelienii au deschis scorul în debutul partidei, profitând de o eroare în defensiva „câinilor” şi, în ciuda faptului că a avut foarte multe ocazii de a marca, printre care şi un penalty irosit de Liviu Ganea, Dinamo a restabilit egalitatea abia cu un sfert de oră înainte de final, când tânărul fundaş Raul Crişan a înscris cu o lovitură de cap din apropiere.
 
Liviu Ganea s-a revanşat pentru ratarea loviturii de la 11 metri şi a adus victoria echipei din Ştefan cel Mare, finalizând o fază creată de Cazacu, un alt jucător tânăr folosit de Liviu Ciobotariu.
 
Steaua continuă să rămână cu un singur succes în meciurile amicale din această vară. În prima partidă a celui de-al doilea stagiu din Austria, echipa lui Ronny Levy nu a reuşit decât o remiză, scor 2-2, în faţa brazilienilor de la Comercial, formaţie din liga a doua a campionatului Paulista.
 
Lucrurile au mers bine pentru stelişti cât timp au evoluat cu titularii, Bicfalvi, cu un şut senzaţional la vinclu, şi Mihai Costea, aflat la prima reuşită în tricoul roş-albastru, ducând scorul la 2-0 în favoarea Stelei. Brazilienii au revenit însă în ultimele zece minute şi au marcat de două ori, o dată din penalty.
 
U Cluj a pierdut primul amical din această vară, echipa lui Ionuţ Badea fiind învinsă de campioana Georgiei, Zestafoni, scor 2-3. Ambele goluri ale clujenilor au fost marcate de Tony. Nici FC braşov nu s-a descurcat mai bine, formaţia de sub Tâmpa pierzând în portughezilor de la SC Freamunde (liga a doua), scor 0-1. Pentru băieţii lui Antonio Conceicao, a fost primul meci de pregătire din stagiul efectuat în Portugalia.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close