Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo câştigă fără probleme în deplasare la Gaz Metan Mediaş, scor 0-5

Dinamo câştigă fără probleme în deplasare la Gaz Metan Mediaş, scor 0-5

Dinamo câştigă fără probleme în deplasare la Gaz Metan Mediaş, scor 0-5
Sursa foto: Foto: Mediafax
31 Iul 2011   •   23:25

Prima deplasare a sezonului pentru Dinamo are loc la Mediaş, unde au jucat în compania celor de la Gaz Metan, într-un meci ce contează pentru a doua etapă a Ligii I.

Ambele echipe au remizat în prima manşă din Euro League, dar, în timp ce pentru Gaz Metan egalul de la Mainz este un rezultat bun, dinamoviştii nu au un moral foarte bun după ce au remizat în Ştefan cel Mare cu Varazdin.

După ce au petrecut primele minute în propria jumătate, prima repriză a aparţinut dinamoviştilor. Torje, Dănciulescu şi Niculae ameninţă în repetate rânduri poarta lui Pleşca, dar imprecizia dinamoviştilor sau intervenţiile salvatoare ale portarului şi fundaşilor din Mediaş menţin tabela de scor neschimbată.

În minutul '37, Niculae este faultat în careu de Zaharia, arbitrul dictează penalty şi îl elimină pe fundaşul lui Gaz Metan. Cătălin Munteanu transformă fără probleme, Gaz Metan - Dinamo, 0-1.

La mai puţin de un sfert de oră de la reluarea meciului, Rus îl găseşte pe Munteanu pe partea stângă, acesta centrează din prima, Dănciulescu trimite în poartă de la şase metri. Scorul devine 0-2 în favoarea lui Dinamo, minutul '58.

Marius Niculae recuperează un balon la marginea careului şi şutează puternic, în minutul '76, şi majorează avantajul lui Dinamo la trei goluri. Zece minute mai târziu, atacantul lui Dinamo realizează dubla.

Pleşca mai este învins o dată în minutul '89, Torje înscrie cu un şut frumos de la marginea careului. Scor final, Gaz Metan - Dinamo 0-5.


Pentru Gaz Metan au jucat: Pleşca - Zaharia, Akaki, Trtovac, Markovici (Dan Roman '51) - Al.Munteanu, Cr.Todea, Breeveld, Hoban - C Petre - Bawab.

La Dinamo au evoluat: Bălgrădean - Rus, Scarlatache, Moţi, Diabate - Torje, D.Kone, C.Munteanu (Pătraşcu '82), Alexe (Bakaj '78) - Dănciulescu, M.Niculae (Ţucudean '87).

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close