Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo câştigă la limită în Regie: 1-0 cu Sportul

Dinamo câştigă la limită în Regie: 1-0 cu Sportul

Dinamo câştigă la limită în Regie: 1-0 cu Sportul
Sursa foto: Foto: gsp.ro
26 Feb 2011   •   16:23

Dinamo a început cu dreptul 2011. Echipa antrenată de Ioan Andone s-a impus cu scorul de 1-0 în faţa Sportului într-o partidă din etapa a 19-a din Liga I. Singurul gol al meciului din Regie a fost reuşit de Cătălin Munteanu, în minutul 35.

 
Sportul a avut primele ocazii ale partidei din Regie, prin Patriche şi Curelea, şi chiar un gol anulat, corect, pentru offside, dar replica dinamoviştilor nu s-a lăsat aşteptată. Elevii lui Andone au avut două şanse de a deschide scorul într-un singur minut, însă Dănciulescu şi Ganea au fost blocaţi în ultimul moment. 
 
După o perioadă de joc echilibrat, Dinamo a reuşit să deschidă scorul cu zece minute înainte de pauză, Cătălin Munteanu profitând de o minge ajunsă norocos la el la marginea careului pentru a-l învinge pe Niculescu. Curelea ar fi putut egala în prelungirile primei reprize, dar lovitura sa de cap a trecut milimetric pe lângă poarta lui Bălgrădean.
 
Repriza a doua a fost extrem de slabă, singurele momente importante fiind ratările lui Curelea, cap pe lângă după o centrare a lui Ferfelea, şi Dănciulescu, şut peste din poziţie favorabilă, precum şi debutul la Dinamo al albanezului Bakaj, intrat în teren cu un sfert de oră înainte de final. 
 
Ultimele zece minute au mai salvat ceva impresia lăsată de meciul din Regie, rând pe rând, Truţă, Kone şi Dănciulescu trecând pe lângă gol. Fără să impresioneze, alb-roşii înving la limită, bifând totodată cel de-al doilea meci din actuala ediţie a Ligii I fără gol primit. 
 
În urma acestui succes, formaţia din Ştefan cel Mare urcă, cel puţin pentru moment, pe locul 4, cu 32 de puncte, în timp ce Sportul rămâne pe ultima poziţie, cu şanse minime de a evita retrogradarea.
 
Sportul: Niculescu - Ciupe, Patriche, D Lung, Maxim - Ferfelea (C. Gheorghe 72), A Lungu (Cheţan 86), Ghinga, Bălan - Dobre (Truţă 43), Curelea
 
Dinamo: Bălgrădean - Rubio, Grigore, Moţi, Bordeanu - Torje (Bakaj 73), Kone, C. Munteanu (Pătraşcu 65), Alexe (V. Munteanu 83) - Dănciulescu, Ganea.

×
Subiecte în articol: Dinamo Sportul Studentesc Liga I
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close