Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo - Ceahlăul 1-1. Spun "câinii" ADIO titlului de campioană? (VIDEO)

Dinamo - Ceahlăul 1-1. Spun "câinii" ADIO titlului de campioană? (VIDEO)

Dinamo - Ceahlăul 1-1. Spun "câinii" ADIO titlului de campioană? (VIDEO)
Sursa foto: ceahlaul dinamo
06 Mar 2010   •   20:40

Speranţele la titlu ale dinamoviştilor au suferit sâmbătă o lovitură foarte dură, dacă nu decisivă, atunci când "câinii" au reuşit doar un rezultat de egalitate pe teren propriu cu "lanterna roşie" Ceahlăul. Echipa care învinsese şi Steaua pe terenul acesteia a reuşit să "smulgă" un punct şi în Ştefan cel Mare şi a lăsat echipa lui Cornel Ţălnar în mare nevoie de puncte.
Dinamo a deschis repede scorul, în minutul 15, ia lucrurile păreau să meargă excelent pentru "câini". Tânărul Marius Alexe a făcut o fază foarte frumoasă pentru Dinamo pe flancul stâng, a intrat în careu şi a centrat în faţa porţii. Mingea l-a lovit în picior pe fundaşul Viţelaru şi a intrat în poartă, scorul devenind 1-0.

Dinamo a continuat atacurile, în condiţiile în care Ceahlăul nu a avut nici o coerenţă în acţiuni, dar scorul s-a păstrat acelaşi până spre final. În minutul 71, însă, oaspeţii au detonat bomba în Ştefan cel Mare. Pasa lui Bădescu a trecut peste toată apărarea alb-roşie, Stevic nu a reuşit să controleze mingea dar Mulisa a apărut din senin şi a trimis în poarta goală. Scorul nu s-a mai schimbat până la final, iar Dinamo pierde două puncte esenţiale în lupta pentru titlu.

În condiţiile acestei remize, Dinamo totalizează 34 de puncte, cu 4 mai multe decât liderul CFR Cluj, dar cu un meci mai mult disputat. Ceahlăul nu se poate bucura prea mult pentru punctul obţinut, cu toate că astfel echipa nemţeană egalează temporar în clasament Unirea Alba Iulia.
Au jucat formaţiile:
Dinamo: 12. Dolha - 14. Molinero (25. Scarlatache '72), 21. Dr. Grigore, 4. Moţi, 3. Pulhac - 7. Zicu (20. Ad. Cristea '55), 29. N'Doye, 8. Boştină, 10. Alexe - 9. M. Niculae, 99. Cl. Niculescu (15. Fl. Bratu '68). Antrenor: Cornel Ţălnar.
Ceahlăul: 22. Villadsen - 3. Dikaba, 24. Forminte, 17. Viţelaru, 4. Al. Dragomir (27. Dumitraş '87) - 18. Balde - 15. Bădescu, 5. Stevic, 10. Vasilache (7. Cebotaru '80), 25. Ibrahim (16. Jeremici '80)- 19. Mulisa. Antrenor: Zoran Filipovici.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo Liga I Stefan cel Mare
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close