Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo cere printr-o scrisoare deschisă excluderea arbitrului Danşa din branşă

Dinamo cere printr-o scrisoare deschisă excluderea arbitrului Danşa din branşă

Dinamo cere printr-o scrisoare deschisă excluderea arbitrului Danşa din branşă
Sursa foto: nicolae badea
27 Oct 2009   •   15:01

Dinamoviştii nu se joacă şi cer măsuri drastice de pedepsire a arbitrului Danşa, care nu le-a acordat două lovituri de la 11 metri în partida de acasă cu Gloria Bistriţa. Preşedintele Nicolae Badea a publicat o scrisoare deschisă adresată preşedintelui CCA, Vasile Avram, în care transmite că Danşa nu va putea ajunge niciodată la un nivel ridicat ca arbitru şi că acesta ar trebui exclus din profesie.
"Înţelegem şi susţinem efortul Comisiei Centrale a Arbitrilor pentru îmbunătăţirea calităţii arbitrajului, inclusiv promovarea rapidă în primul eşalon a arbitrilor tineri. Am salutat eforturile formative şi evaluările critice ale comisiei, inclusiv sancţiunile disciplinare şi scopul formativ al sancţiunii. În acest fel am interpretat şi sancţiunea prin care arbitrul Danşa Ciprian a fost suspendat şi nu am comentat desemnarea acestuia la meciul FC Dinamo 1948 Bucuresti - CF Gloria 1922 Bistriţa", spune Nicolae Badea în scrisoare publicată de Dinamo pe site-ul oficial, fcdinamo.ro
"Considerăm însă că rezultatul partidei oficiale din cadrul etapei a XI-a a Campionatului Naţional Liga I, ediţia 2009/2010, dintre echipele FC Dinamo 1948 Bucureşti - CF Gloria 1922 Bistriţa, de duminică, a fost viciat într-o manieră flagrantă de prestaţia descalificantă a brigăzii de arbitri. Ca urmare solicităm Comisiei Centrale a Arbitrilor excluderea arbitrului Danşa Ciprian, care a probat că nu are calităţile minime pentru exercitarea profesiei de arbitru", se arată în scrisoarea menţionată.
Dinamoviştii au menţionat momentele la care consideră că trebuia să li se acorde lovituri de pedeapsă, jucătorii faultaţi fiind Marius Alexe şi Andrei Cristea.
- În minutul 31 al partidei, jucătorul nostru, Alexe Marius (nr.10) a fost tras de mână de jucătorul Ciucă Mădălin (nr.3, CF Gloria 1922 Bistriţa);
-În minutul 94 al partidei, jucătorul nostru, Cristea Andrei (nr.17) a fost faultat în careu de jucătorul Ciucă Mădălin (nr.3, CF Gloria 1922 Bistriţa)".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo Gloria Bistrita Liga I penalty
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close