Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo contestă dur arbitrajul din semifinala Cupei cu CFR Cluj. "Afară cu Tudor!"

Dinamo contestă dur arbitrajul din semifinala Cupei cu CFR Cluj. "Afară cu Tudor!"

Dinamo contestă dur arbitrajul din semifinala Cupei cu CFR Cluj. "Afară cu Tudor!"
Sursa foto: alexandru tudor
15 Apr 2010   •   10:03

Conducerea lui Dinamo a luat foc după înfrângerea cu CFR Cluj, 1-2, şi eliminarea din Cupa României. Preşedintele executiv Cristi Borcea l-a criticat dur pe arbitrul Alexandru Tudor, pe care l-a numit "labil psihic", imputându-i că nu a acordat o lovitură de la 11 metri pentru o intrare la Andrei Cristea în minutul 60.
"Dinamo a pierdut campionatul din cauza arbitrilor, acum şi Cupa. Ce să mai facă Tudor să demonstreze că nu are valoare de Liga I? Nu se poate ca acest Tudor să-şi bată joc şi de Liga I şi de Liga a II-a şi el să continue să arbitreze. Este incredibil câte ocazii am ratat, însă în final rămâne prestaţia acestui bufon, care şi-a trecut în palmares încă un meci pe care îl strică. El este labil psihic. Nu a existat sezon în care să nu fi făcut praf 4-5 meciuri", a reclamat Borcea într-o intervenţie la gsptv.
Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, nu îşi face griji că rezultatul ar fi fost influenţat de arbitraj şi spune că echipa mai bună a câştigat, cu toate că a fost în inferioritate numerică.
"A fost un meci de infarct, între două echipe foarte puternice, care şi-au apărat şansa până în ultimele secunde. Sunt bucuros pentru echipă, pentru antrenori şi pentru fanii care ne-au ajutat până în ultimul moment. Echipa are forţă şi o răutate pozitivă, aşa cum îmi place mie. Echipa cea mai bună a câştigat, toţi jucătorii au evoluat bine, dar mie mi-au plăcut Gabi Mureşan, Dică şi Traore. Nu mă interesează cu cine jucăm în finală, noi vrem trofeul. Avem şanse mari să facem eventul, cred că vom câştiga campionatul. Mergem la Timişoara cu un moral excelent şi presimt că vom câştiga. Avem trei puncte avans şi trebuie să ţinem de ele", a conchis oficialul clujean, pentru Mediafax.
CFR Cluj s-a calificat, miercuri, în finala Cupei României după ce a învins Dinamo cu 2-1 în returul semifinalei. În tur, rezultatul fusese egal în Ştefan cel Mare, 1-1.
Antena3.ro

×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close