Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo-CS Otopeni 0-0. ?Câinii? nu demonstrează forţa necesară pentru Liga Campionilor

Dinamo-CS Otopeni 0-0. ?Câinii? nu demonstrează forţa necesară pentru Liga Campionilor

Dinamo-CS Otopeni 0-0. ?Câinii? nu demonstrează forţa necesară pentru Liga Campionilor
Sursa foto: mircea rednic
15 Mar 2009   •   20:02

Dinamo era înaintea acestui meci liderul Ligii, şi părea favorită sigură în faţa penultimei clasate. Cu toate acestea, s-a împiedicat unde era mai puţin de aşteptat. Dinamoviştii sperau să îşi ia revanşa după egalul cu Gaz Metan, mai ales pentru a lua viteză de urmăritoare. Unirea Urziceni era de altfel la egalitate de puncte cu campioana.
Poli Timişoara, CFR Cluj şi Rapid, principalele contracandidate de acum au remizat.
În tur, CS Otopeni a fost foarte aproape de surpriză, conducînd în ?Ştefan cel Mare? cu 1-0 prin golul lui Hristu Chiacu. Dinamo a revenit şi a întors rezultatul, dar acelaşi Chiacu a adus egalarea. În cele din urmă, ?alb-roşii? s-au impus cu 3-2 prin golul marcat în ultimele minute de Marius Niculae.
Cu toate acestea, în primele 45 de minute ale jocului, Dinamo nu a avut forţa cu care se laudă că va intra în Liga Campionilor, nereuşind să se impună nici măcar în faţa lui Optopeni în ?liga lui Mitică?.
În prima repriză. Niculescu a stat pe bancă pentru ca Boştină să intre, fără nici un plus în atac. Câinii nu au aut viziune la finalizare, în primele 45 de minute fiind înregistrate doar două ocazii mai speciale prin Moţi şi Dănciulescu.

În minutul 55, Gabriel Tamaş l-a faultat dur, fără minge, pe mijlocaşul Otopeniului, Lazic, scăpat singur în apropierea careului dinamovist, însă arbitrul Marius Avram nu a acordat lovitură liberă pentru oaspeţi.

Repriza a doua este copie la indigo şi Dinamo ridică semene serioase de întrebare că merită să câştige titlul şi să meargă în Liga Campionilor cu fruntea sus.

CS Otopeni rămâne fără gol marcat în Liga I de aproximativ cinci luni, timp în care a adunat un total de 636 de minute. Ultima oară când elevii lui Ciobotariu au reuşit să marcheze s-a consemnat pe 31 octombrie, în deplasarea de la Universitatea Craiova, încheiată la egalitate, scor 2-2, prin Kalle în minutul 84.
Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close