Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo, debut în forță în noul sezon al Ligii I

Dinamo, debut în forță în noul sezon al Ligii I

Dinamo, debut în forță în noul sezon al Ligii I
15 Iul 2017   •   20:45

Dinamo Bucureşti a învins nou-promovata Juventus Bucureşti cu scorul de 3-0 (1-0), sâmbătă, în deplasare, pe stadionul ''Ilie Oană'' din Ploieşti, într-un meci din prima etapă a Ligii I de fotbal. 

Dinamo a deschis scorul prin brazilianul Rivaldinho (32), cu o lovitură de cap, la centrarea portughezului Diogo Salomao. Al doilea gol al echipei antrenate de Cosmin Contra a fost reuşit de portughezul Filipe Nascimento (66), la debutul său în tricoul echipei Dinamo, la doar 9 minute de introducerea sa pe gazon. Nedelcearu a închis tabela în prelungiri (90+3), reluând în plasă mingea respinsă de Pedro Mingote la şutul lui Valentin Costache. 

Succesul echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare a fost facilitat şi de faptul că Juventus a rămas în zece oameni din min. 53, când Mădălin Mihăescu a primit al doilea cartonaş galben. A fost prima eliminare din această ediţie de campionat. 

Juventus a avut două ocazii bune în prima repriză, prin Ciprian Petre (18) şi Florin Ştefan (45), şi pe final, prin George Călinţaru (81). 

Meciul a fost precedat de un moment de reculegere în memoria lui Ioan Aloman, organizator de competiţii la Gaz Metan Mediaş, şi Sorin Satmari, fost jurnalist şi oficial FRF şi LPF. 

×
Subiecte în articol: Liga I Dinamo Bucuresti
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close