Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo defilează spre sferturile Cupei României. FC Timişoara s-a chinuit cu Voinţa Sibiu

Dinamo defilează spre sferturile Cupei României. FC Timişoara s-a chinuit cu Voinţa Sibiu

Dinamo defilează spre sferturile Cupei României. FC Timişoara s-a chinuit cu Voinţa Sibiu
26 Oct 2010   •   23:06

Victoria din campionat cu Steaua i-a repus pe dinamovişti pe drumul cel bun, formaţia din Ştefan cel Mare reuşind marţi să se califice în sferturile de finală ale Cupei României, după 3-1 cu ALRO Slatina.

Toate golurile partidei s-au înscris în prima repriză, Marius Niculae deschizând drumul în minutul 2. Patru minute mai târziu, Alexe a majorat scorul cu un şut la colţul lung, după pasa lui Niculae, pentru ca tot Alexe să facă şi 3-0 în minutul 36, servit de Andrei Cristea. Pentru ALRO a înscris Bîrsan, cu un şut de la 16 metri, în minutul 38.

FC Timişoara a trecut cu greu, după penalty-uri, de Voinţa Sibiu. Scorul după primele 90 de minute a fost egal, 1-1, iar reprizele de prelungire s-au încheiat cu acelaşi scor. La loviturile de departajare, timişorenii s-au impus cu 4-3.

Primul meci al optimilor a pus faţă în faţă FC Braşov şi Universitatea Cluj. Braşovenii au controlat în majoritatea timpului meciul şi au deschis scorul repede după o lovitură de colţ cu mai multe respingeri ale fundaşilor clujeni. Chipciu a marcat după un şut de la 25 de metri, fără nici o şansă pentru portarul şepcilor roşii, Matache.  După pauză clujenii au început mai bine şi au reuşit egalarea în minutul 55, când Lemnaru l-a executat cu o scăriţă pe Mincă. Imediat după gol la Braşov a intrat pe teren Vali Badea, care a reuşit să-l învingă pe Matache cu un şut din 5 metri cu patru minute înainte de final, calificându-şi formaţia mai departe.



×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close